Bandedrama i Køge: Politiet slipper mistænkte fri

De to mænd, der onsdag blev anholdt og sigtet for drabsforsøg efter skud mod en tatovørforretning i Køge, er blevet sat på fri fod igen.
- Politi og anklagemyndighed har vurderet, at der på nuværende tidspunkt ikke var tilstrækkelig grundlag for en varetægtsfængsling, siger politikommissær Ove Pedersen, Midt og Vestsjællands Politi, i en pressemeddelelse.
- De to anholdte er blevet løsladt, men vi opretholder sigtelserne for forsøg på manddrab, og efterforskningen af sagen fortsætter, tilføjer han.

Læs også: Politiet anholder to for skud mod tatovørbutik i Køge

Skyderiet skete onsdag kort før klokken 13, hvor to maskerede mænd skød mod tatovørforretningen på Nørre Boulevard. Ingen blev ramt. Efterfølgende flygtede de to mænd fra stedet på en rød knallert.

Politiet ønsker ikke at oplyse, om mændene har banderelationer, men meget tyder på, at skyderiet er en del af en eskalerende bandekonflikt i Køge.
Han ønsker ikke at oplyser yderligere om mændene og deres eventuelle banderelationer.

Læs også: Bandekonflikt i Køge: Nyt skyderi ved tattoobutik

Episoden var det andet skyderi inden for 10 timer i området omkring Køge.
Tidligt onsdag morgen blev en 26-årig mand opsøgt i sin lejlighed af to eller tre mænd, som skød ham i benet. I den forbindelse meldte politiet ud, at den 26-årige har banderelationer - ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger er han prøvemedlem hos Bandidos.
Tatovørbutikken på Nørre Boulevard kan ligeledes relateres til rockerklubben, erfarer ekstrabladet.dk.

Læs her: 26-årig bandemand skudt i knæet i sit hjem

De to episoder fik onsdag Midt- og Vestsjællands Politi til at indkalde ekstra mandskab og foretage en stribe ransagninger i løbet af dagen - blandt andet i jagten på våben og gerningsmændene til skyderierne.
Ransagninger gav dog ingenting, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Comments