Beslagla amfetamin og hasj i to aksjoner mot Coffin Cheaters

Åtte innbrakte og beslag av amfetamin og hasj. Det er status etter politiets aksjon mot MC-klubben Coffin Cheaters i helga.
Politiet utførte kontroll i og ved klubblokalene til Coffin Cheaters både fredag og lørdag kveld.
Fredag ble både lokalene og de tilstedeværende personene i et antall av anslagsvis 50, ransaket av politiet. Det første til beslag av en ukjent mengde amfetamin og hasj, og åtte personer ble innbrakt til avhør.

Vant til kontroll

Politistasjonssjef Terje Ottersen bekrefter at de åtte ble løslatt igjen etter avhør, men ønsker ikke å gå inn på hva slags reaksjoner det kan bli tale om for dem.
– Det får vi heller komme tilbake til, sier han, og understreker samtidig at det hele gikk rolig for seg.
– Disse 1%-klubbene er vel vant til at politiet dukker opp, og i så måte gikk det hele veldig greit for seg, understreker han.

Årsfest

Coffin Cheaters har siden klubben ble etablert for fem år siden, gjorde det til en tradisjon å arrangere en årsfest i sine lokaler siste helga i februar. Selve festen foregår lørdag, men gjester dukker gjerne opp også fredag.
– Vi hadde mannskaper på plass også lørdag, og da ble det foretatt en ID-kontroll av alle som var til stede da, omkring 50 personer. Også denne kontrollen lørdag gikk helt greit for seg, og det ble ikke gjort beslag da, sier Ottersen som bekrefter at det også var utenlandske gjester til stede på Bybrua i helga.
– Hvor disse hører hjemme, ønsker jeg derimot ikke å si noe om, avslutter han

Comments