Ny aggressiv indvandrer-bande skaber frygt i København

 
Iført trøjer med logoet LTF har en aggressiv indvandrer-bande i den senere tid terroriseret de københavnske gader
De er aggressive og voldelige. Bevæbnet med knive og iført hættetrøjer med logoet LTF – Loyal to Familia – har de 18-20-årige medlemmer af den nye indvandrerbande i de senere uger skabt frygt i København og omegn, og i fredags slog de til igen.
Bevæbnet med knive truede de ved en tilsyneladende planlagt aktion ved 18-tiden ansatte på tre københavnske bordeller med det formål at få udbetalt beskyttelsespenge.


Bandemedlemmerne afleverede et telefonnummer på en seddel til telefondamerne på bordellerne og sagde, der skulle ringes på nummeret inden 24 timer.
- ’Ellers kommer vi og smadrer det hele, sagde de’. Der var tre, og de var maskeret med bandanas, så man ikke kunne se deres ansigter.
Det var ligesom en gangsterfilm. Jeg trykkede på overfaldsalarmen, og så holdt en af dem en kniv op for halsen af mig og sagde ’det er alvor, det her, ved I ikke, hvem vi er’, fortæller en telefonpasser på et af bordellerne til BT. Af hensyn til sin egen sikkerhed ønsker hun ikke at stå frem med navn eller billede.
To af de tre bordeller har anmeldt truslerne til politiet, og hos Københavns Politi bekræfter man de to episoder fredag aften – men ellers vil politiet helst sige så lidt som muligt om de episoder, LTF har været involveret i.
- Vi vil ikke give banderne mere reklame end nødvendigt, og vi er heller ikke interesserede i, at de får en fornemmelse af, hvor meget vi ved om deres aktiviteter, har Carsten Andersen, kommunikationsrådgiver hos Rigspolitiet, sagt til BT.

Frygt i gaderne

For udover at de højt profilerede LTF-medlemmer skaber frygt i gaderne, øger de også frygten for nye bandeopgør i København og i den københavnske omegn.
- Det er klart, at vi betragter dem som en trussel, når de markerer sig så kraftigt, siger Lau Thygesen, leder af Københavns Politis bandeenhed til BT.

Stod bag knivoverfald

Den nye bandes aggressive fremfærd i de senere uger følger i kølvandet på en række skudepisoder, hvor indvandrerbander har været involveret – og LTF-medlemmerne er tilsyneladende klar til kamp. Ifølge tv-stationen LocalEyes bar flere LTF-medlemmer skudsikre veste, da en række medlemmer for tre uger siden blev standset og visiteret af politiet på Frederikssundsvej i Brønshøj ved København.
Så sent som i mandags stod gruppen bag et groft knivoverfald på Københavns Tekniske Skole i det københavnske nordvestkvarter.
En 22-årig mand blev stukket med kniv over hele kroppen seks gange. Han blev overfaldet af tre eller fire maskerede mænd, og et 19-årigt medlem af LTF er anholdt og sigtet i sagen.
 

Hvem er LTF

LTF, Loyal to Familia, er ifølge flere politikilder en gruppe rekrutteret blandt unge fra bandemiljøet ved Blågårds Plads på Nørrebro i København og af medlemmer fra indvandrergrupperinger i Skovlunde, Kokkedal og Tingbjerg.
Ifølge Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC) kan banden have helt op til 60 medlemmer i alt, mens man hos Københavns Politis Bandeenhed skønner, at der er 15-20 medlemmer i selve København.
Medlemmerne fra banden er ofte iført sorte hættetrøjer med bogstaverne LTF.

 

Comments