19-årig AK81'er anholdt for drabsforsøg


Den eftersøgte AK81'er, som politiet mistænker for at have medvirket til drabsforsøget på Café Runddelen for to uger siden, er netop blevet fremstillet i grundlovsforhør.
En 31-årig mand reddede med nød og næppe livet, efter han blev stukket 27 gange med en kniv på Nørrebro-værtshuset Café Runddelen 16. marts.

Nu er et 19-årigt medlem af HA-støttegruppen AK81 anholdt og sigtet for på forsøg på manddrab. Det bekræfter politiet over for bt.dk. Den 19-årige skal ifølge sigtelse have holdt døren til værtshus-toilettet, hvor den 31-årige blev passet op. Imens gik to medgerningsmænd ifølge politiet amok på den 31-årige.


Under den store bandeaktion i sidste uge blev et fuldgyldigt medlem af Hells Angels anholdt og sigtet for forsøg på manddrab i forbindelse med knivstikkeriet. Motivet til drabsforsøget skal ifølge BT's oplysninger være det københavnske hashmarked, som den 48-årige rocker sad hårdt på, og som den 31-årige havde forsøgt at bevæge sig ind på.

I sidste uge blev også en 27-årige AK81'er fremstillet i forbindelse med knivstikkeriet. Det samme gjorde en 45-årig bekendt af HA-rockeren. Politiet eftersøgte desuden endnu en mistænkt AK81'er, og det er ham, som politiet nu er lykkedes med at anholde og sigte.
Dommeren valgte ikke at varetægtsfængsle den 19-årige, men forlængede anholdelsen i tre gange 24 timer.

Comments