Ingen Hells Angels-trøbbel

Politiets massive tilstedeværelse gjorde sitt til at det ikke oppsto problemer knyttet til MC-møtet i Alta i helga, mener lensmann Øyvind Lorentzen.
 

110 MC-klubber som er Hells Angels sammenslutning av motorsykkel-klubber i Norge, var i helga samlet til sitt årlige møte i Alta.
Kontrollerte ID
Politiet bestemte seg for å ta en identifikasjonskontroll av samtlige som var til stede. Etter det Altaposten har grunn til å tro, var mellom 150 og 200 personer fra MC-miljøet samlet i Nordlysbyen i helga.
Les også: Sjekket alle på HA-møte
Polititjenestemenn fra Kripos og andre distrikter i Norge bisto Alta-politiet med identifikasjonskontrollen på Folkets hus.
- Vi hadde helst sett at de ikke hadde vist sin tilstedeværelse, for vi ønsker verken møter eller klubber som sier de er en del av norgesmodellen, sa lensmann Øyvind Lorentzen til Altaposten lørdag.
Ingen problemer
Mandag sier lensmannen til Altaposten at møtet har foregått uten problemer.
- Hele opplegget har gått som planlagt, sier han.
- Har det vært ordensforstyrrelser knyttet til besøket?
- Nei, ingenting, svarer Lorentzen.
Massiv tilstedeværelse
Han tror politiets tilstedeværelse gjorde sitt til at det ikke oppsto problemer.
- Vi hadde tatt høyde for at vi skulle være dimensjonert dersom det skulle være noe. Vår tilstedeværelse og opplegget har gjort at det ikke har oppstått noen tilløp til problemer, sier Lorentzen.
- Vellykket
Morten Dahl i Bunkers MC er strålende fornøyd med helgas møte.
- Det var veldig trivelig. Rett og slett vellykket, sier Dahl, som sier det var som forventet at arrangementet forløp uten noen form for bråk.
- Fikk dere noe ut av møtet da?
- Jeg kan ikke kommentere innholdet i møtet, svarer han.
 

Comments