Ny mann tatt etter Hells Angels-razziaen

Det er TV 2 som melder at en ny mann er tatt, mistenkt for besittelse av narkotika.
– Vi fant cirka 15 gram amfetamin i lokalet til Hells Angels under aksjonen onsdag. Vi mener å kunne knytte det til en person som nå er pågrepet. Vi fant også mindre mengder narkotika på hans bopel, sier politiadvokat Sylvia Myklebust ved Hordaland politidistrikt til TV 2.
Mannen er blitt avhørt, men nekter straffskyld.
Ifølge Myklebust fant politiet også mindre mengder hasj i lokalene som de mistenker tilhører en fjerde mann. Han vil bli innkalt til avhør, skriver TV 2.

UTPRESSING

To personer på 37 og 47 år ble pågrepet hjemme eller i nærheten av hjemmet sitt. Samtidig ble lokalene til MC-klubben Hells Angels ransaket av bevæpnede og maskerte politistyrker.
De to mennene er siktet etter straffelovens paragraf 222, som omhandler tvang og trusler. Politiet mener de har presset en annen mann for penger.

BLE VARETEKTSFENGSLET

Ifølge politiet er den yngste av de to fullverdig medlem av motorsykkelklubben Hells Angels. Den andre, 47-åringen, skal ifølge politiet ha sterk tilknytning til klubben.
Hans forsvarer, Jørgen Riple, er ikke enig i denne beskrivelsen.
– Så vidt jeg vet har han ingen tilknytning til klubben, sier han.
De to siktede blir fremstilt for fengsling i Bergen tingrett fredag. Politiadvokat Myklebust fikk medhold at de to perosnene kan varetektsfengsles i to uker med brev og besøksforbud.

Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører, av hensyn til etterforskningen.

Comments