Siste nytt fra NRK i Nord-NorgeSamisk kirkelig storsamling– Vil kontrollere MC-møtet

Folkets Hus Alta (NRK)
Helgas MC-treff i Alta arrangeres i Folkets Hus.

Rundt 120 motorsykkelklubber med tilknytning til Hells Angels samles til årlig treff i Alta i helga.

I forrige uke ble den lokale MC-klubben Bunkers MC i Alta nektet å leie møtelokaler på Høgskolen i Finnmark.
Nå skal det likevel arrangeres et stort møte i Alta, og medlemmer fra rundt 120 motorsykkelklubber skal samles.

– Vil kontrollere

– Vi skal i utgangspunktet ikke inn på møtet, det er lukket, men vi vil foreta kontroller i tilknytning til møtet, sier lensmann Øyvind Lorentzen.
Klubbene skal være tilknyttet Hells Angels. Politiet ser på Hells Angels og miljøet rundt som en stor utfordring i forbindelse med organisert kriminalitet i Norge, spesielt innen narkotika, systematisk bruk av grov vold, trusler og utpressing.
– Alta lensmannskontor har de siste årene etterforsket flere store narkotikasaker som har hatt tilknytning til MC-miljøet i regionen, sier Lorentzen.
Øyvind Lorentzen (NRK ) – Alta lensmannskontor har de siste årene etterforsket flere store narkotikasaker som har hatt tilknytning til MC-miljøet i regionen, sier lensmann i Alta, Øyvind Lorentzen.
NRK

– Vil ikke nekte utleie

Talsmann for Bunkers MC hadde fredag ikke tid til å la seg intervjue av NRK, men avviser at klubben bedriver noen form for kriminell virksomhet.
Folkets Hus i Alta skal huse det årlige motorsykkeltreffet, og daglig leder Eva Helgesen Einvik sier Folkets Hus er en profesjonell utleier som ikke vil nekte utleie ut fra folks meninger.
Heller ikke Einvik vil la seg intervjue av NRK.

 

Comments