Chokeret personale så mand i flammer komme løbende

  •  
  • En 32-årig mand ligger i koma på Rigshospitalet efter at være blevet
  • stærkt forbrændt.
Institutionens leder Lis Tønning fortæller til venstrebladet.dk, at et par pædagoger stod og ventede ved mandens dør, da de hørte ham skrige på hjælp, og efterfølgende så manden komme løbende ud gennem døren omgivet af flammer.

LÆS OGSÅ: Kritik af minister: Holdt han banderapport skjult?
 
- Der var tale om en forfærdelig ulykke, som kun blev værre af, at manden havde syntetisk sportstøj på, siger Lis Tønning til venstrebladet.dk.

Den 32-årige blev fløjet til Rigshospitalets brandsårs-afdeling og er nu i koma.
Politiet i Midt - og Vestsjælland har over for bt.dk bekræftet episoden og fortæller, at det er mandens tøj, der tilsyneladende er gået ild i, men kan endnu ikke bekræfte, om det er sket forsætligt eller ej.

Talsmand for Foreningen for tidligere bandemedlemmer (TBM) Michael Green kender den 32-årige fra tidligere. Da manden var en del af TBM var Michael Green hans kontaktperson, og tidligere tirsdag skrev han følgende på facebook:
- Jeg har netop modtaget en forfærdelig mail fra en institution, hvor en TBM person via sin kommune er anbragt. Han er psykisk syg og har i frustration over sin situation sat ild til sig selv og sin bolig, og blevet forbrændt med 47 procent på kropen og ansigtet, og fløjet med helikopter til Rigshospitalet. Han meldes udenfor livsfare, men situation og tilstanden er meget kritisk

Comments