Kontrollerte besøkende på Bandidos-fest


En stor styrke fra Østfold-politiet tok lørdag ettermiddag oppstilling ved rundkjøringen på Østsiden før den varslede Bandidos-festen på Nabbetorp og gjennomførte kontroll av festdeltakerne, skriver Fredriksstad Blads nettutgave.

Hadde sendt ut nabovarsel

Politiet hadde gitt tillatelse til festen i Bandidos sine klubblokaler i Nabbetorpveien. Og Bandidos hadde sendt ut nabovarsel i forkant av festen, men allikevel valgte politiet å legge en jernring rundt det aktuelle området.
Flere politibiler hadde lørdag ettermiddag oppstilling i selve rundkjøringen. Festdeltagere ble stanset og geleidet ned på gasspåfyllingsanlegget på Gudebergjordet. Der stod et mannsterkt politi og undersøkte festdeltagerne.
Da Fredriksstad Blad var til stede på ettermiddagen lørdag ble to Bandidos-medlemmer som kom med motorsykkel grundig sjekket og registrert før de fikk kjøre videre og ned til festen.
Noe senere på kvelden tok det seg opp med motorsykler utenfor klubblokalene. Det var også politi til stede i Nabbetorpveien – både i sivile og vanlige politibiler.

Vil ikke kommentere

f-b.no oppsøkte to ganger adressen og forsøkt å få noen fra Bandidos i tale. Begge gangene fikk avisen høflig beskjed om at den ikke var velkommen.
– Vi kommer ikke med uttalelser, sa en person som sto ved oppkjørselen da f-b.no var på stedet rundt klokken 20.00 lørdag kveld og ba om å få prate med en talsperson.
– Gjelder det oss eller pressen generelt?
– Det gjelder alle, var svaret avisen fikk

Comments