Mordsigtet kommer ikke til Danmark med det samme: Så lang tid kan der gå

 

Der går mindst otte dage og måske over en måned inden den

mordsigtede Musa Özcan Sevim, der er blevet anholdt i Tyskland,
igen sætter sine ben i Danmark.

Der går mindst otte dage og måske over en måned inden den mordsigtede Musa Özcan Sevim igen sætter sine ben i Danmark.

Den 20-årige Musa Özcan Sevim, er sigtet for at have dræbt den kun 17-årige Sohail Hamza i Tingbjerg søndag aften.

I går blev han anholdt i lufthavnen i Düsseldorf, da han forsøgte at komme med et fly til Antalya i Tyrkiet og varetægtsfængslet.
- Hvis han gerne vil udleveres, så kan der gå otte til 14 dage, før vi kan hente ham. Hvis han modsætter sig en udlevere, hvilket vi ikke forventer, vil der kunne gå op til 30 dage, inden de tyske myndigheder beslutter om han skal udleveres, hvorefter vi vil hente ham, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi.

Han opfordrer vidner, der indtil nu har været bange for at stå frem med navn, om at henvende sig til politiet for at aflægge forklaring.
- Der er en masse mennesker i Tingbjerg, som ved, hvad der er sket, og dem vil jeg gerne opfordre til at gå til politiet. Jeg håber, at vidnerne vil tage noget ansvar nu og komme ind til politiet og afgive forklaring om det de har set til rapport og med navns nævnelse. Og man kan godt komme frem nu. Truslen fra ham (Musa Özcan Sevim, red.) er i hvert fald væk nu. Nu sidder han i spjældet i Tyskland. Og så synes jeg, at man skal gøre sin borgerpligt og komme ind og afgive forklaring, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Politiet ved endnu ikke, hvad der er motivet til drabet. Musa Özcan Sevim er medlem af Tingbjerg-gruppen, men den dræbte Sohail Hamza var ikke med i nogle grupperinger. De to unge mænd har tidligere været venner, så politiet mener, der er personlige uoverensstemmelser, der førte til drabet.

Læs også:

Comments