Politiet: Tingbjerg-drab minder om internt opgør

Motivet til drabet på en 17-årig dreng i Tingbjerg søndag aften er fortsat uklart. Men politiets teori er foreløbig, at det brutale drab skyldes et internt opgør i Tingbjerg.
Drengen blev dræbt af to skud, der blev affyret på klos hold og nærmest lignede en likvidering.

Se også: Sohail mindes af vennerne

Københavns Politi hælder til, at der ikke er tale om opgør mellem to rivaliserede bander, men snarere et internt opgør i Loyal To Familia, der holder til i blandt andet Tingbjerg.
- Ingen fremmed gruppering tør gå ind i "fjendeland" på den måde. Derfor handler det måske om noget internt i kliken, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen, Københavns Politi.

I jagten på den drabsmand, som søndag dræbte den 17-årige Tingbjerg-dreng, har politiet haft to personer til afhøring på Politigården.

Se også: 17-årigt drabsoffer ikke bandemedlem

Der er tale om to, der opholdt sig på eller ved den lille plads med stenbænke på vejen Ruten, hvor drabet fandt sted.

Men selv om den ene var endda meget tæt på drabsstedet, har ingen af dem kunnet eller villet hjælpe politiet med oplysninger.
- De erkender, at de var i området, og at de har set en person, men de vil ikke sige mere. Det er lidt op ad bakke, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen.
Han opfordrer vidner eller pårørende til den dræbte eller andre af dem, der var på stedet, til at henvende sig til politiet, hvis de ved noget.
- Der er måske nogen, der har fortalt noget hjemme. De ved jo, hvem det er. Det er der ingen tvivl om, siger Steffen Th. Steffensen.

Comments