Nordic Light kastet lys over mørkemenn


Fylkesrådmann Guttelvik i Møre og Romsdal fylkeskommune har ikke sett oppslaget i Nordmørsavisa og ønsker ikke å kommentere saken.– Flavik opplyser at du skal ha ringt henne å truet med å trekke tilbake økonomisk støtte dersom innslaget med Hell´s Angels ikke ble tatt av programmet?
– Det ønsker jeg ikke å kommentere.
– Kommer du til å ta kontakt med Flavik?
– Nei, vi har ikke noe usnakket.
Og med det så har fylkesrådmann Ottar Brage Guttevik gitt oss skattebetalere et, ikke kommentert og ikke noe usnakket svar på hvilken jobb han utfører med å forvalte de ressurser og midler hans fylkesrådmann posisjon formidler.
Siden fylkesrådmannen ikke ønsker å benytte seg av sin ytringsfrihet ved å kommentere de påstander som mot han er rettet, så håper jeg det er greit at undertegnede velger det motsatte. Jeg ønsker herved å kommentere mitt syn på de omstendigheter som Anne Lise Flavik har vært utsatt for som leder i Nordic Light. En bedrift med baller.

Her er kommentaren som handler om Nordic Light og om de som kommenterer, å de som ikke får kommentere.
Det eneste man egentlig trenger å vite om HAMC når det gjelder Nordic Light er propagandaen og konspirasjonen mot dem, som tydelig kommer frem i de vedlagte media referansene i artikkelen:
"HVEM ELLER HVA ER FARLIGST"
Det er denne propagandaen begått av klønete maktutøvereutøvere og en innkompetent BI Professor som er essensen å gjør at dette overgrepet ikke trenger å vites annet om MC klubben, ikke annet enn at de har blitt et samfunns problem.
Et samfunnsproblem hvor Hells Angels Norge er ofre i myndighetenes overlagte brudd på deres rettigheter som statsborgere av dette land. En organisert forbrytelse hvor de knebles for så å saboteres i sin rett til å forsvare de grove beskyldningene som mot dem er rettet. Et kollektivt brudd på våre rettigheter som mennesker med overlegg.
Skyldige konspiratører og menneskerettsforbrytere er fylkeskomune, politisjef, en justiskomite politiker på stortinget, og sist men ikke minst BI Professor i samfunns økonomi Petter Gottshalk. Utøvet under sjerpende omstendigheter som forbauser meg at myndighetene tør.
Jeg kan ivertfall røpe såpass at mange av påstandene i denne naive rasismen har like mye troverdighet som den logikken Whermacht la til grunne i sin manipulerende indokrinering av tyskerne for å iverksette holocaust. Det er de feilaktige usannhetene og udokumenterte påstandene myndighetene, assistert av de lærde ved BI som sendes ut i samfunnet. En propaganda designet til å stigmatisere, gruppere, utstøtte og eliminere.
De er overhodet ikke faktabasert eller i nærheten av juridisk troverdig.
Når en ser hvordan noe av det mest arrogante, ignorante og minst gjennomtenkte pr stuntet vi har opplevd siden Dick Cheiney fortalte den amerikanske befolkningen i et interviuv at han hatet datteren fordi hun var lesbisk. Dette måtte han si for å få beholde den ultra konservative republikanske høyre fløyen i lommen. En lommemann med gigant lommer hvor lokkemat var homohat.
Fra det hvite hus tilbake til Nordic Light og Kristiandsund.
Politimesteren, politikeren i stortingets justiskomite , fylkeskomune, sponsorer og la oss for all del la oss ikke glemme menza representanten som er blitt et icon på det norske professoratet.
(pause) Han svarte ja hvis han fikk betalt et honorar på KR 30.000,00 pluss reise å diett i tråd med hans BI tanke måte. Han skyldte på hun idiotiske Nordic Light direktøren som tok han på ordet fordi hun ikke skjønte at dette var en ironisk praksis som betydde NEI i god BI tradisjon.

Disse personene hadde feil fokus. De var så opptatt av å spre frykt at de glemte bakdøren totalt. Fokuset på å lete etter de nødvendige våpen som måtte til for å stangnere denne nyttige fienden fantes ikke å oppdrive på lovlig hvis. Derfor oppsto det som må kalles en konspirasjon og et maktovergrep hvor blandt annet fylkes kommunen og sponsorer plutselig truet med å trekke bevilgninger hvis ikke HAMC uteble. Gottshalks måte å si nei på kan jo også peke in retning at han først ble konspiratør i denne sabotageaksjonen mot ytringfriheten litt på overtid i forhold til mailen han allerede hadde svart ja til å stille til Anne Lise Flavik.
En av hoved personen i Tangerud dampen fikk plutselig beskjed om å holde seg hjemme fordi Rune Supern Olsgaard var så forferdelig og farlig. Han var så forferdelig og farlig at de som skulle fortelle hvor forferdelig og farlig han var, ikke kunne gjøre det når han var tilstede. De ville ikke fortelle det når han var tilstede fordi det var så fokastelig å snakke med han. Forkastelig er et sterkt ord. Hvis jeg skulle ha beskrevet ekstreme grusommheter tror jeg kanskje at jeg ville brukt ordet "forkastelig". Men hva vet jeg. Har jo bare Lyderhorn ungdomskole. Er kanskje en annen virkelighet blandt super genier med sine guddommelige glødehoder.

Det de glemte var at hoverollen er Nordic Light, hovedrollen er Anne Lise Flavik, Marcel Leliënhof, og en biker oddessy. Hovedrollen er kunsten som handler om ytring. Å ytre som gjenspeiler frihet. Frihet til å ytre det man vil. Folk kan velge å enten like det eller ikke.
Det myndighetene og deres leiemorder ikke forsto i dette tilfellet var at rollefordelingen var 180 grader feil.
De tok på seg feil hatt. De satt som en sherriff fra en gammel western film. Hatten som dekket ansiktet å skjermet for lyset, med beina på skrivebordet å en sigar i munnviken etter å ha styrtet nesten en flaske whiskey. I selskap av en sivil gun slinger kompis som hadde teoretisk ferdig utdannet akademisk gunslinger sertifikat.
Deres vante posisjon hvor luksusen av å bli trodd av en ignorant tilskuer masse, manipulert i knestående av historiene som ble fortalt under den som drikker mest whiskey er tøffest leken.
Det er lite sjarmerende når fyllerøre beveger seg til et nivå som vanskeligjør til å med det å forstå vilket språk som blir snakket.

Men men det var jo tekstet, å derfor satt jeg å ventet på reaksjonen som ikke kom. Makten, Pressen å befolkningen var så inndoktrinert av propagandaen at ingen la merke til den indrefileen som bare plutseig lå der. Lå der som et stykke kjøtt av prima kvalitet som var klar for stekepannen.

Ingen var sulten nok på dette blodige stykke av kjøtt, utenom meg. Så jeg tok det.

Tror jeg sier les vedlagte linker i artikkelen min HVEM eller HVA er farligst som ligger her bland innleggene mine, som gjør at jeg slipper å sitte her med kjedsommelige forklaringer.

Per Knutsen
http://www.dagbladet.no/2013/01/24/nyheter/foto/utstilling/innenriks/f otografi/25427172/

Comments