Efterlyser tre for grov vold

  • I går blev fire mænd i alderen 20-27 år varetægtsfængslet på Fyn, sigtet for et groft overfald i fredags på Bøgetorvet i Vollsmose, hvor en 38-årig mand blev slået og snittet med kniv. I dag efterlyser politiet så endnu tre mænd, der skal sigtes for overfaldet.
    Det er den 32-årige Houssam Daabas, den 35-årige Racan Mansoor og den 22-årige Hamdan Mahmoud Mohammad. Motivet til overfaldet er ukendt. Offeret har ikke selv ønsket at svare på politiets spørgsmål om, hvorfor han blev mishandlet.
  • - Vores overvågningsbilleder fra stedet viser, at der var langt flere, som deltog i overfaldet, og det er jo ærgerligt, at vi ikke har fået anholdt dem alle sammen, sagde anklager Kirsten Flummer fra Fyns Politi efter grundlovsforhøret i går.
  • Alle fra lokalområdet
    Sådan lyder signalementerne på de tre eftersøgte: Houssam Daabas, 32 år, 170 cm høj, mørk i huden og sort kort hår. Libanesisk afstamning, Racan Mansoor, 35 år, 180 cm høj, mørk i huden og sort kort hår. Dansk født. Hamdan Mahmoud Mohammad, 22 år, 175-180 cm høj, mørk i huden og sort kort hår der er barberet i siderne. Dansk født. Ved overfaldet i fredags blev den 38-årige, der er fra lokalområdet både slået og snittet med en kniv. Han havde blandt andet afværgelæsioner på armene, og et af knivsårene måtte syes. Politiet betragter sagen som en grov voldssag, og de fire fængslede, som også kommer fra lokalområdet, er sigtet efter straffelovens paragraf 245 om rå og brutal vold. Af hensyn til efterforskningen har politiet ikke oplyst nærmere om beviserne mod de nu syv sigtede i sagen.
  • Comments