Forsøger drab på medfange med pande, kniv og kogende vand

  En 33-årige indsatte overfaldt en 22-årig medindsat i køkkenet først med en steakkniv, som han stikker den 22-årige tre gange i hovedet med. Dernæst slår han ham på siden af hovedet, på kæben og til slut hælder han kogende vand ud over den 22-årige, som bliver forbrændt på den ene arm og på noget af brystet.

- Offeret vil ikke tale med os, så vi kender endnu ikke motivet. De er jo ikke ligefrem glade for os sådan et sted, så det sker tit, at de ikke vil tale med os, siger vagthavende ved Fyns Politi, Hans Frederiksen.

Anmeldelsen kom ind klokken 17.52, og der var flere vidner til episoden. Politiet er nu i gang med de tekniske undersøgelser på stedet.
- Vi ved jo godt, hvad der er sket, så vi forventer ikke at finde så meget nyt ved undersøgelserne. Vi er også i gang med vidneafhøringer, som måske kan fortælle noget om motivet.

Offeret befinder sig lige nu på Odense Universitetshospital, men Hans Frederiksen forventer, at han bliver udskrevet senere på aftenen, da hans skader ikke er alvorlige.
Overfaldsmanden er lige nu til personundersøgelse, han vil blive sigtet for forsøg på manddrab og vil med al sandsynlighed blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen.

Comments