Skip to main content

- Hells Angels tvang prostituerte til å utføre plastisk kirurgi

PÅGREPET I GÅR: Frank Hanebuth er den antatte Europa-sjefen for Hells Angels, og skal ha drevet sin virksomhet på en hensynsløs måte. Han blir av tyske myndigheter beskrevet som en av Tysklands farligste menn. Foto: EPA/MONTSERRAT T DIEZ/NTB Scanpix
PÅGREPET I GÅR: Frank Hanebuth er den antatte Europa-sjefen
for Hells Angels, og skal ha drevet sin virksomhet på en hensynsløs
måte. Han blir av tyske myndigheter beskrevet som en av Tysklands
farligste menn.

Mens den antatte Europa-sjefen for Hells Angels veltet seg i luksus, ble prostituerte tvunget til å tjene et visst beløp før de fikk en fridag.

Det var fra sin luksusvilla til en verdi av 20 millioner kroner i idylliske Lloret de Vistalegre på Mallorca at spansk politi og Interpol mener Frank Hanebuth (49) styrte Hells Angels med jernhånd.

Av tysk politi skal han ha blitt omtalt som Tysklands farligste mann, ifølge det tyske magsinet Focus.
Veltet seg i luksus
Magasinet beskriver hvordan Hanebuth skal ha veltet seg i penger, luksusbiler, motorsykler, dyre malerier og andre verdisaker med penger spansk politi kommer fra blant annet narkotikahandel, prostitusjon og utpressing.

Men det var før væpnede politistyrker aksjonerte mot luksusvillaen - og 30 andre boliger på Mallorca i en storstilt aksjon.

25 personer, flesteparten av dem tyske, ble pågrepet i aksjonen. En lokal politimann skal også ha blitt pågrepet i razziaen.

Mange medlemmer av ulike Hells Angels-avdelinger i Tyskland har flyktet til Mallorca etter at tyske myndigheter startet en storstilt operasjon mot dem i 2009.

Plastisk kirurgi
Ifølge den spanske avisa ABC skal Hells Angels ha systematisk tvunget prostituerte til å legge seg under kniven og få utført plastisk kirurgi «for å gjøre produktet mer attraktivt».

Kvinnene som skal ha vært offer for klubbens jernhånd skal ha blitt tvunget til å tjene et visst beløp fikk de fikk en fridag, skriver avisa El Correo.

Det skal ifølge avisa vært brødrene Abdelghani og Khalil Youssafi som på Hanebuths ordre skal ha styrt sexhandelen på Mallorca. Flere av kvinnene ble også oppført som eier av selskaper, bygninger og biler.

Hells Angels skal ha styrt flere av klubbene på den spanske ferieøya.

Truet slektninger
I tillegg skal klubben ha tjent store penger på presse rike utlendinger med feriebolig på Mallorca til å betale dyre «beskyttelsespenger». Hvis utlendingene nektet å betale, skal klubben ha kommet med trusler mot slektninger.

Comments