Tidligere Satudarah-boss: HA er færdige


– Snart spiller Hell's Angels ikke nogen rolle mere.
Så dramatisk udtalte Ali Osman sig i marts i år til avisen Bild Zeitung. På daværende tidspunkt var han præsident for en af de to tyske Satudarah MC-afdelinger.
– Konflikten mellem os og Hell's Angels har rødder i Holland. Der bestemte HA, hvad andre måtte og skulle gøre. Det gad Satudarah ikke finde sig. Og derfor opstod fjendskabet, forklarede Ali Osman.
 
Klassisk rocker-kriminalitet
Kort efter blev rockeren anholdt og sigtet i en sag om våben og organiseret handel med hash. I hans bil fandt politiet to ladte Kalashnikov-rifler, ligesom også en skarpladt pistol blev beslaglagt.
– Vi mistænker medlemmer af Satudarah MC i at gøre sig i klassisk rocker-relateret kriminalitet som våben, narko og prostitution, siger en talsmand for politiet i Duisburg til Ekstra Bladet.

Politiet slog til, efter at der flere gange havde været sammenstød og voldsomme gadeslagsmål mellem HA og Satudarah MC i og omkring byen Duisburg i det tyske Ruhr-distrikt. Oprindeligt et HA-kerneområde.
 
Eks-alfons er ny chef
Den 40-årige Ali Osman var tidligere præsident i rockerklubben Brotherhood MC Clown-Town, der gennem et års tid kun havde ham selv og hans næstkommanderende som medlemmer. Langsomt lykkedes det dog duoen at rekruttere medlemmer. Især blandt tyrkere, albanere, sigøjnere og personer med rødder i Eksjugoslavien.
 
I 2012 skiftede Brotherhood MC Clown-Town rygmærket ud med Satudarah MC’s ditto.
Efter fængslingen tidligere på året er Ali Osman ikke længere høvding. Hans plads er i stedet overtaget af den dubiøse type Jan ’Miami Gianni’ Sander – ifølge tyske medier en forhenværende alfons og saunaklub-ejer fra Hamburg. Og baggrunden for hans entre i den hollandske rockerklub giver et praj om forholdet til konkurrenterne i HA.

Tidligere arbejdede ’Miami Gianni’ sammen med HA-medlemmer omkring driften af bordellet i saunaklubben Tropicana, ligesom han på venskabelig basis deltog i fester og kørte Harley-Davidson med HA’erne.
 
Spørger man den tidligere alfons, ligger der personlige motiver bag hans pludselige klubskifte. Ifølge Jan ’Miami Gianni’ Sander forsøgte hans forhenværende HA-partnere at presse ham ud af bordellet, og angiveligt blev han udsat for drabsforsøg, ligesom hans bopæl blev udsat for hærværk.
– Jeg rakte hånden ud til dem. Det gik ikke. Men jeg finder mig ikke i noget, siger den tidligere alfons.

Comments

Post a Comment