Dødsdruk førte til knivstik i rocker-klubhus


Stikket blev ført med voldsom kraft, og den formodede gerningsmand er nu sigtet for drabsforsøg.
Episoden udspandt sig i Bandidos’ klubhus på Mosevej i Ballerup, hvor både den formodede gerningsmand, det 37-årige offer samt yderligere et par mænd var havnet efter en flere dage langt fest.
 
Motivet for drabsforsøget er stort set ikke-eksisterende, siger kilder med indsigt i miljøet til Ekstra Bladet.

Se også: Han blev dolket i halsen i rockerborg
Kilderne beskriver, hvordan offeret og en af de andre drukdeltagere - ikke den formodede gerningsmand - på et tidspunkt stod og tjattede til hinanden for sjov. Her brændte det tilsyneladende sammen for den sigtede knivstikker, der blandede sig og målrettet knivstak den 37-årige i halsen.
Hos Vestegnens Politi vil man ikke direkte kommentere Ekstra Bladets oplysninger.
– Sagen kører for lukkede døre. Blandt andet derfor kan jeg ikke udtale mig nærmere om sagen. Men sagen handler hverken om bandekonflikt eller et dybere, personligt opgør, siger Charlotte Skovby, efterforskningschef, Københavns Vestegns Politi.
– På os virker det som noget pludseligt opstået personligt fnidder, der udartede sig, tilføjer hun.

Dagen efter episoden i rockerhuset blev to mænd fremstillet i grundlovsforhør. Den ene var en 39-årig mand. Den anden et 37-årigt fuldgyldigt medlem af Bandidos.

Ifølge kilderne var det den 37-årige, der førte kniven. Rockeren, der har makedonske rødder, prøveløsladt efter en dom på 12 års fængsel - ligeledes for drabsforsøg.

Dommen fik han for i fællesskab med en anden mand at have skudssåret en mand i panden under en fest i en sportsklub.
Det 37-årige offer for lørdagens knivstikkeri har selv været prøvemedlem i Bandidos. Bruddet med klubben har dog ikke fået alvorlige følger. Siden er han jævnligt set i selskab med rockere.
 

Comments