Drapssiktet var i offerets begravelse


28-åringen ble i forrige uke siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på Arshad på Manglerud natt til 28. september.
Fra før er to av 28-åringens venner pågrepet og siktet. Dette er en 30 år gammel norskpakistaner og en norskmarokkaner på 28.

Les også

To menn pågrepet for Manglerud-drapet

To menn er nå pågrepet i forbindelse med drapet på Mohammad Arshad på Manglerud, opplyser Oslo-politiet.
Den etterlyste 28-åringen ble avhørt som vitne etter drapet og deltok i begravelsesbønnen i Central Jamaat-e Ahl e Sunnat-moskeen i Oslo før han kort tid etter reiste til Pakistan, skriver Dagbladet.
Mannens forsvarer sier han reiste til Pakistan på en lenge planlagt ferie.

Les også

Flere tusen tok farvel med Arshad

Rundt 5.000 personer møtte opp for å minnes Mohammed Arshad (52), som ble drept på Manglerud natt til lørdag.
- Han har tidligere snakket med politiet som vitne og er veldig tydelig på at han ikke har noe med denne saken å gjøre, sier advokat Svein Holden som ikke vil kommentere når 28-åringen vil returnere eller om klienten har gjort noen konkret avtale med politiet.
28-åringen er straffedømt flere ganger, blant annet ble han i Borgarting lagmannsrett i 2010 dømt til to år og tre måneders fengsel i en voldssak. Ifølge Dagbladet betegnes han i gjenmiljøet som en frilanser, med kontakt med personer i B-gjengen, deres daværende rivaler i Young Guns og Furuset Bad Boy-miljøet der de to andre drapssiktede mennene er sentrale.

Comments