Eks-rocker: Michael Green solgte mig dokument

Han står bag bandeexit-progra mer, men anklages nu for at sælge dybt fortrolige oplysninger.
Michael Green, talsmand for foreningen af tidligere bandemedlemmer, TBM, anklages nu for at have solgt et fortroligt politidokument for 10.000 kr. til den tidligere HA-rocker Lars Jensen. I dokumentet kunne Lars Jensen læse navnet på den 22-årige mand, der, ifølge hans nye bog, skulle dræbe ham.
Det skriver den tidligere HA-rocker i sin selvbiografi ’En forfærdelig mand’.

Eks-rocker: Jønke ville have mig dræbt

Michael Green har i en årrække arbejdet sammen med politikere og kommuner om at få unge bandemedlemmer ud af miljøet. Han kom i efteråret 2012 i kontakt med den 22-årige, umiddelbart inden drabet skulle finde sted.

Fik kolde fødder

Den 22-årige fik kolde fødder og gik sammen med Michael Green til politiet, som rockerlærlingen valgte at samarbejde med. Derefter solgte Green, ifølge Lars Jensen, oplysningerne:
- Vi blev enige om 10.000 kr. Han (Michael Green, red.) havde en kopi af det dokument, som vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi Torben Svarer havde udfærdiget til prøvemedlemmet, der havde aflagt fuld tilståelse af, at han havde konspireret om at slå ham ihjel, som en sikkerhed for, at politiet holdt sine aftaler med ham, skriver Lars Jensen i sin bog.

Jønke: Ingen kommentarer

- Han skal ikke beskæftige sig med det her område, for han giver mange mennesker et håb, som han ikke kan give. Han gør langt mere skade end gavn, og han burde få styr på sit liv i stedet for at ødelægge andres, siger Lars Jensen til BT.

Green afviser

Michael Green afviser over for BT, at han har solgt det top-hemmelige dokument og nægter at have fortalt Lars Jensen, at HA-rockeren Jørn ’Jønke’ Nielsen skal have stået bag drabsordren.
- Jeg har ikke noget kendskab til noget papir, og derfor har jeg selvsagt heller ikke solgt noget til ham, siger Michael Green.
Har du sagt til Lars Jensen, at ’Jønke’ har beordret et drab?
- Nej, for jeg kender ikke noget til sagen.

Jeg står inde for det hele

Hvis du siger, at det ikke passer, hvorfor tror du så, at han påstår de her ting?
- Det må stå for hans egen regning, og jeg skal ikke begynde at spekulere i, hvorfor han gør, som han gør, lyder det fra Michael Green.
Lars Jensen fastholder sine anklager over for BT og siger, at hvis Michael Green ikke vedstår sig handlen, vil han, Lars Jensen, anlægge en injurie sag mod ham.

Comments