Kilders vurdering om forsvundet eks-rocker: Clark er død

Til december er det godt to år siden, at den tidligere rocker, Jan 'Clark' Jensen forsvandt sporløst. Og selv om han tidligere har lavet forsvindingsnumre, så vurderer kilder i det kriminelle miljø, at 'Clark' nu er død.

I følge oplysninger til Ekstra Bladet, var den tidligere rocker aktør i en målrettet politiefterforskning omkring en formodet hash- eller narkoliga.

Kilderne frygter, at 'Clark' er blevet dræbt og at liget derefter er skaffet af vejen. Hvem, der eventuelt står bag drabet, kan der kun gisnes om. Det samme gælder det konkret motiv.

Se også: Politiet om forsvundne Clark: Vi har undersøgt alt og Se også: Svært at forsvinde sporløst i Danmark

Men kilderne beskriver flere mulige scenarier. Blandt andet, at 'Clark' eventuelt kunne være under mistanke for at have 'sunget' i forbindelse med sagen.

Hos politiet vil man ikke bekræfte Ekstra Bladets oplysninger.
- Dansk politi har ikke hørt om eventuelle livstegn. Baggrunden for, at han er forsvundet kan der kun gisnes om, siger Michael Ask, chef for NEC - Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter.
Politiefterforskningen rettet mod den formodede hash- eller narkoliga vil han principielt ikke kommentere.

Politi: Sag om forsvundet person
- Vi har en sag om en forsvundet person. Men omvendt har vi ikke noget, der godtgør en drabsefterforskning, siger Bent Ludvigsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Heller ikke Bent Ludvigsen vil kommentere den angivelige narkoefterforskning, hvor i 'Clark' spillede en rolle.

Ekstra Bladets viden omkring efterforskningen bygger blandt andet på oplysninger om, at der har været foretaget ransagning på en adresse, hvor han dagligt opholdt sig.

Det skete kort før, han forsvandt.
Jan 'Clark' Nielsen blev sidst set 7. december 2011, hvor han i bil kørte fra sin kærestes bopæl i Gersagerparken i Greve omkring kl. 19.45. Nogle dage senere blev vognen fundet udbrændt på en øde parkeringsplads ved Vestskoven og Risby Studierne i Albertslund.

'Clark' er førtidspensionist og er både hjerte og lungesyg. Og derfor gik han til regelmæssige kontrolbesøg på Centralsygehuset i Næstved. På den baggrund er han afhængig af forskellig medicin, som blev efterladt der hjemme. Også hans uundværlige briller var efterladt, da han forsvandt.
Til gengæld var hans pas væk.

Håber på det bedste
-Der er ingen, der har hørt fra han i to år. Han har tidligere været væk i længere tid. Men aldrig så længe.

Dengang gav han lyd fra sig, det er ikke sket denne gang.
Sådan siger kvinden JD, der var kærester med Jan ’Clark’ Jensen, da han forsvandt.
Hvad tror du der er sket?
- Jeg kan ikke vide det. Enten er han død, eller også er han selv taget væk. Jeg ved det ikke. Jeg ser bare gerne, at han er levende og kommer hjem, siger Clarks kæreste.

Anneli Lyttik, der er en god bekendt af ’Clark’, tror stadig, at han er i live.
- Jeg er vist også snart den eneste, der stadig har et håb. Alle andre siger til mig, at han 'er nakket'. Men det tror jeg ikke på. Hvis han var død, hvorfor er han så ikke blevet fundet? Men alt er jo gætterier, siger Anneli Lyttik.

Jan ’Clark’ Jensen kom ofte på besøg hos Anneli Lyttik i hendes hjem i Albertslund, hvor han drak kaffe, fik en sludder og tegnede med hendes datter.

I ugerne efter hans forsvinden, gjorde Anneli Lyttik meget for at presse på politiets efterforskning og på at få hans sag omtalt i pressen, så der kom fokus på sagen.

Kort om 'Clark':
Jan ’Clark’ Jensen er født 1960.
Han er tidligere medlem af både HA og Bandidos.
I 1996 blev han såret under et skyderi på åben gade i Helsingborg.
Jan ’Clark’ Jensen havde stadig ved sin forsvinden tilknytning til Bandidos, men var ikke længere medlem af klubben, som han forlod efter fælles forståelse.
Han kom ofte i den nu tidligere Bandidos-afdeling i Næstved, hvor han var venner med afdelingens daværende præsident Arash Hamedani.

Comments