Magtfulde venner forlader tidligere top-rocker efter klubskifte


Venner 'forlader' tidligere top-rocker fra Hells Angels efter bånd til ny rockerklub er blevet kendt

Som tv2.dk i går kunne afsløre, sættes en tidligere top-rocker fra Hells Angels gennem mange år nu i forbindelse med den hollandske rockerklub Satudarah.





 
tv2.dk mødte ham i går på Laurentsvej i Værebro, hvor Satudarah rygtes at åbne sit første chapter i Danmark i weekenden. Efter at være blevet hidkaldt af unge på adressen bebudede ham, at den nye klub ville sende en pressemeddelelse ud snart. I baghaven var et stort, hvidt festtelt rejst og toiletvogne var netop kørt ind på den plankeværksindhegnede ejendom.

Ifølge tv2.dks oplysninger er den tidligere højtstående og drabsdømte rocker trådt ud af Hells Angels for nogle måneder siden, og Ekstra Bladet erfarer, at han selv har fortalt Hells Angels om sit skifte til Satudarah.

Det ser dog ikke ud til, at den besked var nået hele vejen rundt, da hans bånd til den nye klub i går blev offentligt kendt. Således bugnede hans Facebook-profil i går eftermiddag fortsat med prominente navne fra Hells Angels - herunder Svend Erik Holst - også kendt som 'Svin'-  og Michael Brokside, der menes at være blandt de mest magtfulde HA'ere i landet. Begge var involveret i lufthavnsdrabet på Uffe Larsen fra Bandidos under Den Store Nordiske Rockerkrig i 1990'erne og har afsonet lange fængselsstraffe.

I dag er antallet af venner på Facebook dog skrumpet betragteligt. Både Svend Erik Holst og Michael Brokside figurerer ikke længere på listen. Samme vej er gået en stribe andre med tilknytning til klubben. Hovedparten af hans HA-venner har dog indtil videre fortsat på listen. Et betydeligt antal af disse er dog i øjeblikket ikke på fri fod.

Ifølge en såkaldt samarbejdsaftale mellem Hells Angels og Bandidos er der kun plads til to rockerklubber i Danmark. Begge skal ifølge aftalen blåstemple en eventuelt ny klub. Det er ifølge tv2.dks oplysninger ikke sket.

Da de to grupper i 1990'erne udkæmpede, hvad der blev Den Store Nordiske Rockerkrig, skete det, efter at Bandidos havde brudt Hells Angels' rockermonopol i Danmark.

Comments