MS-13


-Af Jan Hansen, TBM Info-Team.


På Gjengkriminalitet modtager vi dagligt henvendelser og informationer fra det Skandinaviske bande- og rockermiljø, og i dag er ingen undtagelse. Her til morgen modtog TBM Scandinavia nogle billeder, som var blevet lagt ind på TBM´s Facebook.

Det var billeder, som var blevet lagt ind af en, som på sin egen Facebook-Profil oplyser sig som leder af MS-13 Danmark, og om personen så virkelig er leder af MS-13, der må Gjengkriminalitet være svar skyldig, for er der overhovedet noget MS-13 i Danmark?

 
 
Ved en hurtig gennemgang af "lederens" Facebook-Profil finder man mange spændende billeder af MS-13, og vennelisten er da også interessant læsning, men spørgsmålet er som altid - er der hold i det eller er det bare kreative drengestreger.
 
De fleste kender til MS-13, og ved hvad denne bande repræsenterer. Det siges, at MS-13 skulle være verdens største og farligste bande, men hvad skulle den dog have interesse i lille Danmark for?
 
Om det skulle være for real eller ej, at MS-13 skulle være i Danmark, så var det spændende at kigge med på "lederens" Facebook-Profil, og vi må så se om der på sigt kommer mere ud af denne historie
med MS-13 i Danmark.




Comments

  1. Anonymous8/24/2014

    Hva hedder ham der i taler om har et projekt igang nemlig omkring dette emne så kunne Være lidt sjovt og skrive nogen af mine spørgsmål

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vi ved ikke hvad han hedder. Han er meget anonym på sin Facebook-Profil. Den er for øvrigt ikke længere eksisterende.

      Delete
    2. Anonymous12/12/2014

      We can be contacted via mail.

      Delete

Post a Comment