Ny rockerklub på vej: Værebro forbereder kæmpe fest


Stor fest under opsejling i Værebro - festtelt og toiletvogne i baghaven


Noget stort er på vej til Laurentsvej i Bagsværd, der siden november har huset, hvad Københavns Vestegns Politi betegner som en regulær bandeborg, nemlig et klubhus for grupperingen Værebros Hårde Kerne. En vej, der rummer både villaer og virksomheder.

Ifølge et stort antal kilder med indsigt i de kriminelle miljøer bliver Værebro om lidt hjemsted for den hollandske rockerklub Satudarah. Kilderne fortæller samstemmende, at klubben formentlig vil åbne på adressen på Laurentsvej, og at det skal ske i forbindelse med en fest i weekenden.

Læs også: Rockerklub på spring: Satudarah bekræfter Værebro-bånd

Om rygterne taler sandt eller ej, ved vi først endeligt på lørdag. Men ifølge tv2.dks oplysninger ventes flere busser med personer i hvert fald at ankomme til 'et arrangement' lørdag.

At man i klubhuset forbereder noget stort, er der ingen tvivl om, da tv2.dk besøger adressen torsdag eftermiddag. Et kæmpe plankeværk omkranser huset, og i baghaven er et stort festtelt ved at blive rejst.

Samtidig er flere toiletvogne netop kørt på plads, ligesom unge fra huset senere læsser betydelige mængder af affald og gamle møbel-dele ind i en skraldebil, der bakker hen til porten.

Læs også: Satudarah afviser: Vi har intet i Næstved

Ved gitterporten foran det videoovervågede hus møder tv2.dk en dansk mand i begyndelsen af 50'erne, der bekræfter, at man holder fest i weekenden. Han vil dog ikke invitere os inden for, men oplyser, at man sender en pressemeddelelse ud 'nok i morgen'. Helt i forlængelse af et interview, som tv2.dk i går havde med en anonym talsmand fra Satudarah.

Manden fastslår - selv om han er blevet tilkaldt en en yngre mand ved gitterporten netop for at tale med pressen - at han ikke er talsmand for brugerne af huset.

Læs også: Rygtebørsen brager løs: Politi tvivler på ny rockerklub i Næstved

Han afviser også, at det var ham, som tv2.dk tidligere har talt med.
- Det var ikke mig. Ham, du talte med, havde nok udenlandsk accent, siger han til tv2.dk.

Læs også: Tidligere top-rocker fra HA forbindes med Satudarah

Talsmanden fra Satudarah fortalte onsdag til tv2.dk, at man allerede i den forgangne weekend havde festet for 'de danske medlemmer' - ligeledes på Laurentsvej, der altså nu varmer op til en endnu større fest den kommende weekend.

Comments