SIGTET FOR SKATTEUNDDRAGELSE PÅ: GULDROCKER JAGES AF SKAT


11,3 MILLIONER: Den 45-årige rocker er millionærarving og driver en række virksomheder -nu er der gjort udlæg i hans ejendomme for 16 mio.

En 45-årig millionær-arving fra Københavns Vestegn, der er tæt på rockerbanden Bandidos, er blevet sigtet for forsætlig unddragelse af Skat, arbejdsmarkedsbidrag og moms for et samlet beløb på 11,3 mio. kroner over tre år.

Skat mener, at Flemming Lønver Jørgensen fra Glostrup har undladt at opgive indtægter på 18 mio. kroner i indkomstårene 2006, 2007 og 2008 og har gjort udlæg i hans ejendomme for 15,9 mio. kroner.

I den samme periode afsonede Flemming Lønver en narkodom.

Forretningsmand
Flemming Lønver, der i folkemunde på Københavns Vestegn og i det københavnske bandemiljø går under øgenavnet FL, arvede for år tilbage et betydeligt antal millioner efter sin far. Men allerede som 17-årig var han en del af rockermiljøet hos Red and White, en supportgruppe til HA, og han har siden ' leget' med mange forskellige grupperinger inden for det kriminelle rocker-og bandemiljø.

Sideløbende med en karriere, hvor han ejer villaer og udlejningsejendomme i Glostrup, autoværksted, handler biler, motorcykler, låner penge ud og sælger havemøbler, har Fleming Lønver gennem en årrække været tilknyttet og haft tæt kontakt til forskellige rockerklubber og indvandrerbander.

Sidste år var han medlem af indvandrerbanden Brothas og optrådte i Brothas-tøj på Facebook.

Siden er han kommet til at stå Bandidos meget tæt, men han benægter, at han er prøvemedlem.

Københavns Politi og Skat ransagede hos ham 16. august sidste år. Dagen efter var Flemming Lønver på banen på Facebook, hvor han skrev: ' Ransagning i fem af mine ejendomme i går. 70 mand i dragter og hunde og ingenting fandt de, men de har smadret døre, låse, og alt er på hovedet. Mine lejere chikaneret.' Siden har Skat endevendt Flemming Lønvers indkomst af udlejnings, udlånsog finansieringsvirksomhed samt overskud af handel med biler, motorcykler mv.

Skat mener, at Flemming Lønver ud over Skatteunddragelse også har drevet momspligtig virksomhed uden registrering, ligesom han uagtet den manglende momsregistrering i forbindelse med handel med biler har udstedt fakturaer med deklareret moms. Ifølge sigtelsen mod Flemming Lønver har han derved unddraget statskassen 425.000 kroner.

Tirsdag i denne uge mødte Flemming Lønver op i retten i Glostrup til en såkaldt retsmødebegæring og afgav forklaring vedrørende sigtelserne om Skatteunddragelse.

- Anklagemyndigheden overvejer nu tiltalespørgsmålet, og jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvad der vil ske i sagen, skriver specialanklager Helene Yde Herborg i en mail til Ekstra Bladet.

Flemming Lønver nægter sig skyldig, siger hans mangeårige advokat Henrik Dupont Jørgensen, der er beskikket som advokat i Skattesagen.

- Sagen er nu udsat til den 15. december, hvor Flemming og jeg vil fremkomme med oplysninger, der enten vil få Skattekravet til at forsvinde eller får det decimeret i betydelig grad.

- Personligt synes jeg, at skattekravene, mens Flemming sidder inde, er lidt for fantastiske, siger advokaten.

Selv om Flemming Lønver er født med en guldske i hånden, har han ikke kunnet holde sig på dydens smalle sti og har et betydeligt antal domme bag sig, bl. a. en længerevarende narkodom, som han afsonede i de samme år, hvor Skat mener, han har undladt at opgive 18 mio.

Kroner i indtægt på selvangivelsen.

Ransagning i fem af mine ejendomme i går. 70 mand i dragter og hunde og ingenting fandt de.

Fakta: OM FLEMMING LØNVER

Flemming Lønver udrejste officielt af Danmark 24. oktober 2011, og har folkeregisteradresse i Löberöd i Skåne.

Der er tale om en c/o adresse.

Reelt bor han i en stor villa på Solvangsvej 1 i Glostrup, som han ejer. På Rydagervej i Albertslund er han også i besiddelse af flere udlejningsejendomme.

Der har han bl. a. drevet FL Auto, udlejet lejligheder samt solgt havemøbler.

Lønver er en driftig herre, der ud over pengeudlån også beskæftiger sig med salg af en række mærkevarer over Facebook.

For tiden annoncerer han med salg af ægte Ralf Lauren polo T-shirts, brugte biler, Iphone5 samt Black Sun energidrik.

Comments