- Vi håper hun kler av seg

Jenny Skavlan er så fornøyd av sin nye bukse, at hun tok et bilde av den og la det ut på Instagram. Buksen har brodert Hells Angels på baklomma.

Under bildet på Instagram skriver Skavlan:
«Gjett hvem som har fått seg jeans fra #UFF med så bad- ass lommer at til og med lommemannen hadde blitt imponert? (Hint: svaret har noe med meg å gjøre.)»

Varemerke

Jenny Skavlan har kjøpt buksen på bruktbutikken. Skuespilleren, programlederen og designeren er svært kjent for sitt gjenbruk og har også gitt ut bok om hvordan man kan sy om gamle filler.
Hells Angels har imidlertid i utlandet gått til flere søksmål mot kleskjeder og designere som har brukt Hells Angels i navnet eller laget logoer som minner mye om HA-klubbens emblem.
Hells Angels liker dårlig at Skavlan går med bukser som misbruker den verdenskjente MC-klubbens varmerke.
- Hells Angels klær er populære over hele verden. Vi har copyright på vårt varemerke i hele verden, så vi destruerer i snitt 50.000 piratkopier per måned, sier Rune «Supern» Olsgaard, til Side 2.

Han har imidlertid en oppfordring til Jenny Skavlan.
- Selv om Jenny ser svært bra ut i plagget, håper vi hun respekterer vårt varemerke og kler av seg, sier «Supern», mens latteren henger løst.
Hells Angels gikk så sent som i november i år til sak mot rapperen Young Jeezys kleskolleksjon 8732 Apparel fordi den hentet inn logoer som satte tankene på Hells Angels godt kjente logo.
MC-klubben eier ikke mindre enn fire copyright på merket sitt. I tillegg gikk de etter T-skjorteprodusenten Wildfox for påtrykket «My boyfriends a Hells Angels».
Klubben har også saksøkt den avdøde designeren Alexander McQueen fordi han brukte vingemotivet i ringer.
Hells Angels har brukt emblemet siden 1948.
- Dette handler ikke om penger, men om medlemstilhørighet, har en av gruppas amerikanske advokater, Fritz Clapp, sagt.

Ingen kommentar

Einar Aas, lederen for avdelingen for organisert kriminalitet ved Oslo politiet, ønsker ikke å kommentere bildet til Skavlan.
- Hvordan ser politiet på at kjendiser reklamerer for Hells Angels?
- Jeg ønsker ikke noe polemikk rundt dette, sier Aas til Side 2.
Jenny Skavlan har ikke besvart Side 2s henvendelser.

 

Comments