Hobbyfisker fant avskåret arm fra savnet Hells Angels-medlem ved Rhinens bredde

KRIG: Tyskland har opplevd en omfattende gjengkrig mellom motorsykkelbander de siste åra. I dag ble et armen til et savnet medlem funnet ved Rhinens bredde. Foto: REUTERS/Alex Domanski
KRIG: Tyskland har opplevd en omfattende gjengkrig mellom motorsykkelbander de siste åra. I dag ble et armen til et savnet medlem funnet ved Rhinens bredde.Et tysk medlem av den internasjonale MC-banden Hells Angels ble meldt savnet i midten av januar.

I dag ble det gjort et makabert funn ved den tyske elva Rhinen i Duisburg i delstaten Nordrhein-Westfalen.

En hobbyfisker fant en avskåret arm som var skylt opp på land ved elvebredden, skriver Bild.de.

Fullverdig medlem

Mannen var tatovert med Hells Angels-symbolet «AFFA», som betyr «Angel forever - forever angel».

Fingeravtrykk har bekreftet at armen som ble funnet tilhørte et Hells Angels-medlem som har vært savnet siden midten av januar. Mannen var et fullverdig medlem av motorsykkelbanden.

Politiet har i etterkant av funnet også søkt med politihelikopter og sporhunder etter andre kroppsdeler som kan ha stammet fra mannen, men har så langt ikke funnet noe.

Skåret av

Etter rettsmedisinske undersøkelser, har politiet kunne fastslå at armen ble skåret av med en skarp kniv etter mannens død.

Tysk politi har ikke ville komme med flere opplysninger av «taktiske årsaker».

Forholdet mellom Bandidos og Hells Angels har lenge vært nær frysepunktet i Tyskland. Det har vært en medlemsflukt fra Bandidos til HA i flere land, og Dagbladet skrev i sommer om en Kripos-rapport som fastslår at MC-krigen i Europa hardner til.

Comments