Støt En God Sag



 
Till Alle Med Et Stort Og Godt Hjerte - Der Er Brug For Din Hjælp.............

GØR EN FORSKEL - STØT EN GOD SAG MED BLOT 100 KR.

TBM har i de sidste par måneder via netværk gemt og beskyttet en mor og hendes 5 årige datter, som det sidste... år har måtte leve under jorden af frygt for sin tidligere kæreste og dennes bande.

Situationen for denne mor og hendes 5 årige datter har været så anspændt, at hun af frygt for sin tidligere kæreste har måtte tage sin datter ud af børnehaven, og det sidste halve år har måtte beholde datteren hjemme. Kommunen har intet kunne gøre for denne mor, men blot anvist hende til et krisecenter, hvor hun tidligere har opholdt sig med sin datter, men de ønsker ikke at have hende - grundet de tidligere har haft en oplevelse med hendes tidligere kæreste.

TBM har forsøgt at få kommunen i tale, men som med andre sager vedr. exit, der har dette været forgæves. Dog har TBM nu muligheden for, at tilbyde denne mor og hendes datter en ny start i et af vores nabolande, men i forbindelse med denne mulighed, der skal der rejses penge til rejsen, lejligheden og møbler - penge som hverken omtalte mor eller TBM har.

TBM har derfor brug for hjælp til at hjælpe denne mor og hendes 5 årige datter, og TBM har derfor i dag iværksat en indsamling, og håber der via den kan indsamles det beløb, som der skal bruges for og til, at TBM kan give denne mor og hendes 5 årige datter en ny start.

Beløbet der skal indsamles til dækning af rejse, lejlighed og møbler andrager kr. 30.000,00. Har du lyst til at hjælpe denne mor og hendes datter, er du meget velkommen til, at donerer det du ønsker at hjælpe med.

Alle donationer vil blive registreret, og dagligt oplyses på TBM´s Facebook-Site.

Ønsker du at hjælpe økonomisk kan du indbetale direkte til:

Arbejdernes Landsbank A/S
Reg.nr. 5376 Kontonr. 0510792
Swift. ALBADKKK
Ibannr. DK7453760000510792

Mrk. Projekt Mrk. HJ2014/07

Alle beløb vil være til glæde og gavn, og give en mor og hendes 5 årige datter muligheden for en ny start og tryg tilværelse.

Bedste bandefrie hilsner

TBM Info-Teamet
Email. info-teamet@tbm-tbm.dk
Se mere
 


 
 
 

Comments