HA om Brokside: Vi ærer ham i døden

Hells Angels kommer med første kommentar efter medlemmer Michael Brokside døde i Politigårdens arrest. - Vi vil begrave vores bror, skriver de, samtidig med de tager afstand fra mange spekulationer


'Sammen med familie og venner og alle de som holdt af Brok vil vi følge ham på hans sidste tur. Vi vil begrave vores bror. Vi vil ære ham i døden', skriver Hells Angels på deres hjemmeside.

Hermed afviser de alle spekulationer om, at Michael Broksides selvmord i arresten skulle medføre at klubben ikke ville ære hans minde. Tværtimod bekræfter de oplysningerne fra Ekstra Bladet de seneste dage, om at der bliver tale om en 'kongebegravelse' fra Filips Kirken på Amager på torsdag.

Se også: HA-rocker får 'kongebegravelse'

'Der har været mange spekulationer fremme, omkring hvordan vores brør døde. Vi ved at han døde i myndighedernes varetægt. Måske fik han ikke den lægehjælp han havde brug for. Måske begik han selvmord. Vi ved det ikke med sikkerhed og undersøgelserne fortsætter, skriver Hells Angels på deres officielle hjemmeside.

Ikke overraskende er klubben ikke tilfreds med den offentlige debat der har været omkring selvmordet.
'Pressen har talt med alle mulige uvedkommende og ligegyldige personer omkring den sørgelige hændelse. De er blevet gjort til eksperter og vi har måttet lægge øre til mange usandheder. Det kommer måske som en overraskelse for nogen, men vi føler det samme som alle andre mennesker føler, når de mister en de holder af. Først og fremmest savn.'

Se også: Broksides søn får tatoveret afdød far

Flere har udtalt som om, at selvmord er 'uacceptabelt' blandt rockere, men det betyder ikke at ens eftermæle ændres fremgår det af indlægget:
'Ja, vi er også skuffede og vrede, hvis det viser sig at vores bror har taget sit eget liv. Selvmord er uacceptabelt og efterlader familie og pårørende med mange løse ender og ubesvarede spørgsmål. Det gælder uanset hvem man er og hvor man har sin gang på jorden. Vi er selvfølgelig kede af det. Vi har mistet et menneske som stod os nær. Et menneske vi holdt af. Et menneske og en bror vi levede med'.
Indlægget - som du kan læse her - slutter med 'Hvil i fred Brok81.



Michael Brokside (Arkivfoto: Claus Lunde)

Comments