Hells Angels-rocker fundet hængt i Politigårdens fængsel


Den 41-årige er den ene af fem fuldgyldige HA´ere der, ifølge politiet, har styret en stor del af den organiserede hashhandel på Christiania.

Han var blandt de 80 personer, som Københavns Byret i aftes og i nat varetægtsfængslede i lukkede grundlovsforhør, sigtet for omfattende hashhandel.

Flere kilder bekræfter overfor Ekstra Bladet, at den 41-årige er fundet død efter selvmord i Politigårdens Fængsel, der regnes for landets sikreste arresthus. Den 41-årige havde hængt sig.
Det skete tidligt fredag morgen. Politiet har undersøgt dødsfaldet og afhørt fængslets personale, men der er intet mistænkeligt ved dødsfaldet, oplyser kilderne.

- Vi fik en henvendelse fra Kriminalforsorgen, at der var fundet en død person i fængslet. Vi har undersøgt dødsfaldet for at udelukke, at der er sket noget kriminelt. Vi kan sige, at der er tale om et selvmord og at det formentlig er sket ved hængning, siger vicepolitiinspektør Henrik Møller Jakobsen.

Se også: Politiet: Hells Angels styrede hash-handel

Der var intet, som tydede på, at den 41-årige var selvmordstruet. Derfor var der heller ikke noget specielt tilsyn med ham i arresten.

Hells Angels-rockeren blev i går sigtet for at stå bag salget af ikke under 500 kilo hash fra en af hashboderne i Pusherstreet på Christiania.


En 41-årig HA-rocker er blevet fundet død i Politigårdens arrest, efter at han blev varetægtsfængslet i går for organiseret hashhandel. Foto: Claus Lunde

Comments