INFORMATION FRA TBM SCANDINAVIA




Normalt forholder det sig således med bande- og rockerpersoner, der har valgt at forlade miljøet, at de ønsker mest mulig ro om deres person, og blot ønsker at kunne begynde på en Fresh Start, for efterfølgende at kunne leve i fred enten alene eller sammen med deres familier.

I TBM er fred og ro en blandt mange vigtige ting vi lægger stor vægt på bliver efterlevet af foreningens medlemmer, for i TBM er formålet ikke, at provokere sin tidligere gruppering eller miljøet som helhed.

Som udgangspunkt er alle med relationer til bande- og rockermiljøet velkomne i TBM, og det gælder både hvad enten man er medlem eller har været medlem af en gruppering, supporter til en gruppering eller på anden vis relateret til en gruppering.

I TBM er det kun foreningens talsmand, som udtaler sig til medierne omkring TBM samt miljøet i forbindelse med henvendelser fra medierne. Det er på ingen måder i TBM´s ånd eller interesse, at udlevere personer fra nogle grupperinger i forbindelse med interviews til medierne - eller på anden vis kommentere negativt på nogle grupperinger eller på bande- og rockermiljøet som helhed.

Derfor er det vigtigt for TBM Scandinavia at gøre opmærksom på, at foreningen tager skarp afstand til f.eks. Bedemand Lars Jensen´s personlige udtalelser om Hells Angels MC samt klubbens medlemmer og påståede kriminalitet. Endvidere er det ligeledes vigtigt for TBM at pointere, at Bedemand Lars Jensen på ingen måder har tilknytning til Foreningen TBM Scandinavia, og fremadrettet ej heller ville kunne blive en del af foreningens medlemmer.

I TBM værnes der meget om de enkelte medlemmers sikkerhed, og derfor vil netop en person som Bedemand Lars Jensen´s fremtoning være problematisk ikke kun for TBM, men også for foreningens mange medlemmer, som gør at TBM Scandinavia af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan modtage personer, som f.eks. ovennævnte person.

BT har i går (18.03.14) bragt artikler, hvor Bedemand Lars Jensen udtaler sig om Hells Angels og et HA-medlem, hvor billede af TBM´s talsmand Michael Green fremgår i en af artiklerne. Det skal for god ordens skyld oplyses, at TBM´s talsmand Michael Green ikke har deltaget i nogle af gårsdagens interviews til omtalte artikler, men billedet er fra en artikel om Politigårdens Fængsel, som TBM´s talsmand Michael Green gav interview til i lørdags (15.03.14), og som BT bragte i søndags (16.03.14)


Bedste bandefrie hilsner


Jan Hansen
TBM Info-Teamet

Comments