Nu begraves toprocker: Politiet til stede


Foto: Jan Lauridtsen

Se video i bunden af artiklen
 
Flere hundrede Hells Angels-rockere kørte lidt efter 13.00 gennem Amager mod Filips Kirke på Kastrupvej. Her foregår begravelsen af den 41-årige toprocker Michael Brokside, der blev fundet død i Politigårdens fængsel 14. marts, efter at have hængt sig selv.
Dagen før blev han anholdt og varetægtsfængslet, mistænkt for  at være bagmanden bag en sag om organiseret handel med over et halvt ton hash på Christiania.

Ifølge tv2.dk's reporter på stedet, er der afspærret i området omkring kirken, flere motorcykelbetjente er til stede, og omkring 400 rockere er mødt op. Rygmærkerne stammer fra flere forskellige støtteklubber fra blandt andet Litauen, Tyskland, Polen, Sverige og Spanien.

Normalt er det ildeset at begå selvmord i rockerkredse, men på trods af det, har Hells Angels valgt at give Brokside en større begravelse, som det kan ses på billederne øverst i artiklen.

Michael Brokside har de seneste år været præsident for HA-afdelingen Nomads på Amager. 10. marts 1996 skød og dræbte han Bandidos-rockeren Uffe Larsen i Københavns Lufthavn ved højlys dag. Han fik 16 år for drabet.

Comments