Razzia hos mc-klubben Bandidos

Bandidos Randesund - Bandidos har tilhold i dette huset i Randesund i Kristiansand. Fire personer ble pågrepet av politiet. - Foto: Odd Rømteland / NRK
Bandidos har tilhold i dette huset i Randesund i Kristiansand.
Fire personer ble pågrepet av politiet.
Foto: Odd Rømteland / NRK

Det var ved 11-tiden fredag formiddag at politiet gikk til razzia mot klubblokalet til mc-klubben Bandidos i Randesund i Kristiansand.
Politiet gikk til aksjon mot boligen etter at en person kom ut av klubblokalet natt til fredag. Mannen ble tatt med narkotika, forteller etterforskningsleder Kjell Erik Eriksen ved Kristiansand politistasjon.

Ransakelse

– Mannen var i besittelse av mindre mengder narkotika. På bakgrunn av den videre etterforskningen ble det besluttet å gi tillatelse til ransaking på stedet. Politiet gikk til aksjon og pågrep ytterligere tre personer inne i lokalet, sier Eriksen.
De fire pågrepne er tre menn og én kvinne i alderen fra 30–50 år. Det ble også gjort beslag av mindre mengder narkotika inne i boligen ved Rona i Randesund.
– Mennene er godt kjent av politiet fra tidligere. De vil alle bli avhørt i saken, sier Eriksen.

Tidligere aksjoner

Politiet gikk for kort tid siden til aksjon mot klubblokalet i Kristiansand da flere Bandidos-medlemmer stod tyverisiktet. En kvinnen som var siktet i saken ble nylig dømt. Kvinnen hjalp et Bandidos-medlem å stjele kjøkkeninnredning. Nå er hun dømt.
Bandidos klubbhus Randesund Kristiansand - Bandidos sitt klubbhus i Randesund i Kristiansand. - Foto: Odd Rømteland / NRK
Bandidos sitt klubbhus i Randesund i Kristiansand.
Foto: Odd Rømteland / NRK
 

Comments