TBM ScandinaviaTBM får dagligt flere mails omkring forskellige ting vedr. hjælp til at forlade bande- og rockermiljøet, men af og til sniger der sig også mails ind, hvor afsenderne kommer med udtalelser, som må siges at høre til helt ude i hampen.

Disse henvendelser omhandler emnet økonomi, og personerne som sender TBM disse mails har af en eller anden mærkelig grund den opfattelse, at TBM er en stor pengemask...ine, som vælter sig i penge fra det offentlige, og til det kan vi så kun sige, at gid det dog var så vel!

TBM er en frivillig forening, som siden sin opstart tilbage i Januar 2010 ikke har modtaget så meget som en krone i tilskud - hverken fra det offentlige eller fra erhvervs- og privatfonde.

Hvad undrer os i TBM mest, at vi ikke forstår hvorfor mange har så travlt netop med det økonomiske spørgsmål - fremfor at fokusere på det arbejde vi i TBM udfører, og alle de personer TBM hjælper med at udføre dette arbejde .

Trist er det, at der åbenbart må sidde nogle folk rundt omkring derude, som er misundelige eller måske mere præcist formuleret, der så har ondt i røven over et eller andet mht. TBM.

TBM har den politik, at vi hverken skal stå til regnskab eller på anden vis retfærdiggøre os overfor nogen - andet end os selv, dog med undtagelse af myndigheder - såfremt disse skulle have et problem med TBM, som på noget tidspunkt endnu ikke har været tilfældet.

Som slutning på dette indblik skal vi på vegne af TBM Scandinavia så igen gentage, hvad vi så mange gange før har sagt - TBM er en frivillig forening, hvor alle arbejder frivilligt uden nogen former for vederlag - andet end, at man får dækket sine transportudgifter og modtager diæter efter lovgivne regler. Hvad betaler disse "udgifter", der de donationer TBM af og til modtager fra flinke Scandinaviske erhvervsdrivende samt privatpersoner, som ved hvor stort et stykke arbejde TBM præsterer, og hvad forskel TBM gør for de personer i bande- og rockermiljøet, som har brug for hjælp til at forlade miljøet.

Bedste bandefrie hilsner

TBM Scandinavia
Info-Teamet

Comments