Bandidos-præsident i voldsom motorcykelulykke

Onsdag eftermiddag var to rockere involveret i et motorcykeluheld i Nordsjælland. De er begge fra gruppen Bandidos - den ene er Bandidos' Europapræsident, Michael 'Kokken' Rosenvold.

Vagtchef ved Nordsjællands Politi Dan Houtved bekræfter, at der omkring klokken 15.00 var to mænd involveret i en trafikulykke ved Nærum-afkørslen i nordgående retning på Helsingørmotorvejen.
- Årsagen til ulykken er vejarbejdet ved Helsingørmotorvejen, hvor der er nogle ændringer i vejens forløb, som de muligvis ikke var opmærksomme på. De vælter begge to. Den ene er bragt til Rigshospitalets Traumecenter, og den anden er bragt til kontrol på Herlev Hospital. Der gik ild i den ene motorcykel ved uheldet. Der er ikke tale om alvorlig personskade på nogen af dem, siger vagtchefen.

Rockeren, der blev overført til Rigshospitalets Traumecenter, er Michael 'Kokken' Rosenvold.
Trods den voldsomme oplevelse havde han tidligt onsdag aften overskud til at snakke med Ekstra Bladet:
- Efter omstændighederne har jeg det godt, siger rockerpræsidenten i telefon til Ekstra Bladet.

Se også: Så var der rocker-fest i nat
Se også: Bandidos åbner på Falster

Rocker-præsidenten er sluppet med tre brækkede ribben og et brækket kraveben, siger han fra sin sygeseng på Rigshospitalets Traumecenter.

Den anden rocker blev kørt til Herlev Sygehus. Han slap med knubs fra ulykken.
Der var afmærkninger og skilte på motorvejen i forbindelse med vejarbejdet på stedet. Alligevel gik det altså galt. Ifølge politiet er der ikke mistanke om, at de to har kørt for stærkt.
- Der var efterfølgende mulighed for at passere i den ene af vognbanerne, men det har selvfølgelig givet nogle problemer for trafikken, siger Dan Houtved.
Michael 'Kokken' Rosenvold har været præsident for Bandidos siden 2012, men med i klubben siden den første danske afdeling blev grundlagt i 1993.

Comments