Bliver Gremium MC en realitet i Norge i denne week-end?


For mindre end 14 dage åbnede Satudarah MC sit første Norske Chapter i Stavanger, hvor tidligere medlemmer fra Gladiators MC lavede et Patch-Over. I denne Week-End forlyder det, at Gladiators MC holder fest i deres klubhus lige udenfor Oslo, og det forlyder, at der til denne fest ville være en del gæster fra den tyske klub Gremium MC.


Det forlyder, at der ved denne fest kunne blive tale om, at det ligeledes vil være starten for Gremium MC i Norge, for det tyder på, at flere fra Gladiators MC vil lave et Patch-Over, og dette med stor sandsynlighed måske sker i forbindelse ved denne fest.

Gremium MC er friendship klub med Satudarah MC, så mon ikke Hells Angels får noget at tale om på deres Norges-møde, som efter vores oplysninger også afholdes i denne Week-End i Stavanger.

Etablerer Gremium MC sig i Norge, så tæller Norge foruden store MC-klubber som Hells Angels - Bandidos, Outlaws, Mongols, Satudarah, Coffin Cheaters og Gladiators, hvor ingen af disse klubber er specielt store tilhængere af Hells Angels - så der kan måske blive tale om en NORSK VARM SOMMER.

Scandinavian Info - Gjengkriminalitet

Miss Gjengkriminalitet





Comments