Her er den døde Bandidos-rocker



Den 42-årige Poul Joachim Hansen, som er kendt som finansministeren i Bandidos, er omkommet efter et slagsmål på et værtshus i Helsinge sent søndag aften. Han gik under navnet Big Mac i rockerkredse.

Politiet har anholdt to mænd på henholdsvis 19 og 23 år, der ikke har nogle forbindelse til rockermiljøet.

Se mere video på localeyes.dk

- De sigtes foreløbig for drab, oplyser politikommissær Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.
Mændene kom i slagsmål med de bare næver. Den 42-årige rocker blev kvæstet og redningspersonale blev tilkaldt.
- Mens redningsfolkene behandlede ham på stedet, fik den 42-årige pludselig hjertestop. Det lykkedes ikke at genoplive manden, og han døde på stedet, oplyser Henning Svendsen.

Ifølge politikommissæren er der fortsat en del efterforskningsarbejde i sagen.  Tidligt mandag morgen arbejdede politiets teknikere fortsat på bodegaen i Helsinge, hvor slagsmålet fandt sted.

De to anholdte mænd er mandag formiddag endnu ikke afhørt, og der er ikke oplysninger om, hvad der udløste stridighederne mellem mændene. Politiet udelukker dog, at der er tale om et bandeopgør.
- Vi har ikke afhørt de sigtede endnu. De skulle lige igennem nogle undersøgelser på Retsmedicinsk Institut. Jeg regner med de bliver afhørt i løbet af formiddagen. De sigtede er ikke rockere, og der var ingen andre rockere til stede på værtshuset, da slagsmålet opstod, oplyser Henning Svendsen.

Han oplyser også, at de ikke har konstateret brug af slagvåben eller lignende under slagsmålet.
Den 42-årige mand er et kendt ansigt i rockerkredse. Politiet vil dog ikke bekræfte hans identitet, men Ekstra Bladet har bekræftet fra flere kilder, at der er tale om Poul Joachim Hansen.

De sigtede skal senere i dag i grundlovsforhør.
På Bandidos officielle hjemmeside er der allerede begyndt at tikke kondolencer ind til det tidligere Bandidos-topmedlem.
- Jeg sender mine dybeste kondolencer til familie, venner og til Bandidos Danmark for tabet af Big Mac. Hvil i fred broder, skriver et medlem fra Tyskland.

Den nu afdøde rocker-minister har et  broget synderegister. Værst gik det for ham i 2010, da han fik en en dom på fem et halvt års fængsel for omfattende skattefusk.

Han havde oprettet skuffeselskaber og havde lavet massivt sort arbejde. Han havde i alt snydt Skat for 11 millioner kroner.

Men Poul Joachim Hansen kom allerede i 2003 i mediernes søgelys. Her kunne BT fortælle, at rockeren boede i luksuriøse omgivelser til trods for, at han levede af sociale ydelser fra staten.
Det fik fælden til at klappe for den omfangsrige rocker, da han til en Bandidos-fest i Nordsjælland fik beslaglagt smykker for 200.000 kroner, da politiet inddrog en skattegæld.

Comments