Hells Angels-medlem solgte øl og sprit på fest. Så kom politiet...

En 33 år gammel mann som er fullverdig medlem av Hells Angels i Tromsø, er tiltalt for ulovlig skjenking av alkohol uten skjenkebevilling i klubblokalene til Hells Angels i Tromsdalen.
Den ulovlige skjenkingen skal ha funnet sted på en fest i klubblokalet til motorsykkelklubben lørdag 1. desember 2012. Politiet kom på besøk og oppdaget den ulovlige skjenkingen.

Betalte med bonger

Gjestene brukte bonger for betaling av alkohol. Den 33 år gamle Tromsø-mannen er medeier i bygget, og var til stede på festen. Han er tiltalt for brudd på alkoholloven ved å ha tillatt servering og drikking av alkohol mot betaling, men uten å ha nødvending skjenkebevilling.

Mest øl og sprit, lite vin

Politiet beslagla alkoholen de fant i klubblokalet. Beslaget tyder på at det går mest på øl og sprit hos Hells Angels, og heller lite vindrikking. Beslaget består av 187 flaske Grans øl, 7 flasker Captain Mogan rom, 12 andre brennevinsflasker av ulike varianter, en flaske likør og en flaske rødvin.
Det vil bli lagt ned påstand om at den beslaglagte alkoholen skal inndras til staten.
33-åringen har tidligere nektet å vedta et forelegg på 8000 kroner for forholdet. Dermed trer forelegget inn som tiltale, og mannen må møte på tiltalebenken i Nord-Troms tingrett 29. august.
Politiet har i forelegget varslet at det vil bli lagt ned påstand om at forelegget økes til 10.000 kroner ved en eventuell domstolsbehandling. Det vil i tillegg bli lagt ned påstand om at mannen også skal betale saksomkostninger til det offentlige.

Comments