Sådan begraves en rocker

Det går ikke stille for sig, når en rocker bliver begravet. Ekstra Bladet TV har samlet en række af de seneste års begravelser. Se det i klippene

http://ekstrabladet.dk/tv/tv_nyheder/article4920875.ece

Det var et massivt opbud af Bandidos-rockere, der var mødt op i Græsted Kirke i Nordsjælland lørdag formiddag for at sige farvel til den 42-årige Poul Joachim Hansen - også kendt som 'Big Mac'.

Men det er ikke den eneste, der er gået bort fra de danske rocker-klubber det seneste års tid. I juni måtte Hells Angels også sige farvel til en 'bror'. Den 30-årige Martin Helbo blev skudt og dræbt pinsedag, da han tog ud for at inddrive gæld. Han blev begravet i Aalestrup Kirke i Nordjylland. Og det gik heller ikke stille for sig. På skift hældte 'brødrene' whisky på kisten.

I marts sagde Hells Angels farvel også farvel til Michael Brokside, 41. Han blev sigtet og varetægtsfængslet i forbindelse med en storstilet hashrazzia den 13. marts. Dagen efter blev han fundet død i sin celle i Politigårdens fængsel. Obduktionen viste ifølge politiet, at rockeren havde begået selvmord ved at hænge sig.

I maj sidste år en af Danmarks første 'læderjakker' ligeledes begravet. Bjørn Andersen, 72, blev begravet i Mariendal Kirke på Frederiksberg til tonerne af Eagles' 'Hotel California.

Comments