Dramatisk flugt fælder to Bandidos


En flugt fra politiet endte på skinnerne ved Skodsborg Station i Nordsjælland den 30. juli, hvor to indbrudstyve kørte galt i en stjålet Ford og stak af til fods. Uheldet førte politiet på sporet af to Bandidos-rockere, som i dag er blevet varetægtsfængslet ved retten i Lyngby for fire uger, sigtet for organiserede villaindbrud.

Politiets Task Force Indbrud døbte operationen 'TRAIN' efter uheldet i Skodsborg og Bandidos-rockerne på 26 og 23 år sættes nu i forbindelse med 10 designer-indbrud.
Den ældste rocker er fuldgyldig Bandidos, den yngste har været fuldgyldigt medlem, men er nu 'degraderet' til hangaround i Bandidos.

De blev anholdt i går, hvor politiet ransagede deres bopæle og tilholdssteder og fandt en del designermøbler og lamper fra indbruddene samt syv kilo hash. Værdien af de fundne koster er omkring 100.000 kr.

Stjal fra huse til salg
De mange villaindbrud er sket både i Nordsjælland, på Københavns vestegn og på Sjælland. Flere af husene var sat til salg, og derfor mitsænker politiet, at rockerne har fundet frem til villaer med designermøbler ved at kigge på boligannoncer.

- Der har været tale om en kortere efterforskning, der startede med uheldet ved Skodsborg Station, hvor vi kunne koble flugtbilen til en af de nu anholdte, siger politiinspektør Karl Erik Agerbo, Task Force Indbrud.

Politiet fik en anmeldelse om den mistænkelige bil ved Nærum og en patruljevogn vendte for at sætte efter bilen, der mistænktes i forbindelse med flere indbrud i området. Men tyvene endte kort efter på skinnerne, hvor fronten af bilen ramte perronkanten. Togtrafikken måtte spærres i flere timer, mens politiet undersøgte stedet og fik fjernet bilen.

Blandt indbruddene, som Bandidos-rockerne sigtes for, er et indbrud i Charlottenlund, hvor de blev set bære to Arne Jacobsen 'Svane' stole ud i en stjålet Ford.

En række andre Bandidos-rockere er tidligere blevet dømt for organiserede indbrud i beboelse, hvor tyvene især gik efter designermøbler.

Comments