Politi anholder seks i afpresningssag

 
 
 
 
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi gennemførte tirsdag en koordineret aktion rettet mod rockermiljøet i Sydsjælland.

Sagen drejer sig om afpresning i rockermiljøet, og i den forbindelse blev syv adresser i Vordingborg og i området omkring Fakse og Haslev tirsdag morgen ransaget af politiet.

Foreløbig er seks personer anholdt og sigtet, flere af dem har relation til rockergruppen Bandidos, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelse. Det drejer sig om en kvinde og fem mænd i alderen 22-32 år.

Fire af de anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling i retten i Næstved klokken 13.15 i dag, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

En person udsat for afpresningPolitiet ønsker endnu ikke at melde ud, hvad sagen om afpresning præcis handler om. Derfor bliver der også begæret lukkede døre ved grundlovsforhøret.
- Vi vil ikke gå i nærmere detaljer med efterforskningen, udover vi kan sige, at der er tale om et enkeltstående afpresningsforhold, hvor en enkelt person er forurettet, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sikrede under ransagningerne i morges flere effekter, som de har hentet ind til undersøgelse.

Under ransagningen af en adresse i Vordingborg kørte politiets folk blandt andet en række designmøbler væk fra adressen. Det kan Ekstra Bladets mand på stedet berette.
- Der er blevet båret hvide skindmøbler og store fjernsyn ud og kørt væk. Politiet fyldte også mindre ting i papkasser og sække. Aktionen er lige slut, fortæller Ekstra Bladets mand på stedet, der også kan berette, at politiet har fundet en elefanthue og nogle handsker under en busk udenfor.
Der er ikke fundet våben eller narkotika under ransagningerne, meddeler politiet.


Comments