Efter vildt skuddrama: Alle anholdte er løsladt

Politiet har ikke fået fat i de rigtige gerningsmænd for onsdag aftens skuddrama på Amager. Derfor er alle syv anholdte løsladt.

Københavns Politi satte alle kræfter ind, da de ved 20-tiden onsdag aften modtog en anmeldelse om, at der var blevet afgivet adskillige skud mod en bil med tre personer i på hjørnet mellem Greisvej og Kastrupvej på Amager.
Politiet anholdte de tre forurettede og fire yderligere personer, der kunne have haft tilknytning til den dramatiske episode.
Men efter at have afhørt de syv personer er de i løbet af natten alle blevet løsladt, og ingen er blevet sigtet meddeler Københavns Politi.
- De forurettede blev anholdt, fordi der var forlydender om, at de havde skudt tilbage, men det har vi ikke kunne understøtte på nogen måde. De fire andre anholdte har vi fået afkræftet, at de havde noget med skyderiet at gøre, fortæller den centrale efterforskningsleder Sune Christensen til Ekstra Bladet.

(Foto: Kenneth Meyer) 
(Foto: Kenneth Meyer)

Politiet efterforsker blandt andet et vigtigt spor:
- Vidner har fortalt os, at skuddene blev affyret fra en sølvfarvet bil formentlig en Audi A6, så den leder vi efter, siger efterforskningslederen.
Føreren af bilen, der blev beskudt var en 23-årig mand. Han er i forvejen kendt af politiet og er tidligere bandemedlem. Men politiet har ikke noget klart motiv at arbejde ud fra, og ved endnu ikke, om episoden har relation til hans bandefortid.
Ekstra Bladet talte i går aftes med et vidne, der havde set skyderiet på nærmeste hold.
- Vi hørte fem skud, der faldt hurtigt efter hinanden, sagde vidnet Sandra til Ekstra Bladet.
Ekstra Bladets mand på stedet fortalte i går aftes, at bilen blev ramt af mindst et skud på køleren. Flere personer blev lagt i håndjern og iført en såkaldt dna-dragt, der skulle sikre tekniske spor.
Der var ingen, der blev ramt under det dramatiske skyderi.

Comments