Vildsvinet skjuter tillbaka

INVANDRING/BROTTSLIGHET. En 28-årig man har gripits som misstänkt för att ha skjutit en annan man i båda benen på en restaurang i Midsommarkransen i södra Stockholm.

Skottlossningen skedde på en lunchrestaurang i går. – Han greps klockan 17.57 och anhölls av åklagare 22.45, säger Pia Karlsson på Söderortspolisen.

 
-Pettersson läser att Milutin Vildsvinet säger att han är helt oskyldig och är övertygad om att han snart kommer att släppas. Han ser väldigt oskyldig ut och inte ett dugg våldsam ut på sin Facebook sida, några bilder därifrån inklusive en där han får sin veckopeng…

TIDIGARE 2015-01-05. Invandrat Vildsvin jagat med bomb

En misstänkt bomb kastades in genom fönstret hos en man i Högdalen i södra Stockholm på söndagskvällen. Mannen, som nyligen utsattes för ett mordförsök, sprang runt till sina grannar i flerfamiljshuset och uppmanade dem att lämna huset. Polisen spärrade av runt huset och stoppade trafiken på gatan.
- Det stack ut några sladdar från föremålet, säger Sven-Erik Olsson, informatör vid Stockholmspolisen.

Vid 23.30 meddelade polisen att föremålet var säkrat och avspärrningarna på gatan hävdes. De boende i fastigheten kunde återvända till sina lägenheter. Den misstänkta bomben ska undersökas av tekniker.

Mannen som fick föremålet inkastat blev skjuten i fredags i Stockholmsförorten Hökarängen. Han skottskadades då i axeln.

TIDIGARE 2015-01-03. En man i 30-årsåldern fördes till sjukhus efter ett skottdåd i Hökarängen i södra Stockholm på fredagskvällen. Enligt uppgifter har mannen träffats av skott i axeln. Mannen är känd av polisen och polisen sedan tidigare.
-Pettersson tycker det verkar en trevlig och ödmjuk kille som visar upp sig på Facebook från sjukhuset, han kallas Milutin Vildsvinet och är säkert inte inblandat i några olagliga svartaffärer med exempelvis solarier där kontanthandeln fortfarande förekommer…

Dömd för flera våldsbrott, narkotikabrott m.m. Ryss, inte arab.
Milutin är dömd för flera våldsbrott, narkotikabrott m.m. öststatare, inte arab.

Comments

  1. Anonymous2/03/2015

    Gömd och skyddad av madrass..
    http://petterssonsblogg.se/2015/01/05/invandrat-vildsvin-jagat-med-bomb/comment-page-1/

    ReplyDelete

Post a Comment