Tidligere Bandemedlemmer indtager Politiskolen i Brøndbyerne


TBM Scandinavia´s talsmand Michael Green indtog i dag Politiskolen i Brøndbyerne (Danmark). Der var dog ikke tale om fjendtlig handling, men en handling i en god sags tjeneste. Nye Politibetjente under uddannelse havde inviteret TBM´s talsmand i forbindelse med, at man i øjeblikket arbejder med en opgave om bande-exit og manglerne ved det Nationale Exit-Program "En Vej Ud".

Der blev ved besøget drøftet flere forskellige ting omkring det National Exit-Program, og specielt de manglende tilbud og løsninger i programmet, som ikke har haft den store succes med at hjælpe folk ud fra bande- og rockermiljøet.

En af de ting TBM´s talsmand lagde stor vægt på var af stor vigtighed i forbindelse med exit, det var det nye sociale netværk man havde brug for, når man fravalgte flersomheden til fordel for ensomheden. For mange, som enten frivilligt eller ufrivilligt forlader bande- og rockermiljøet står i de fleste tilfælde alene.

Der skal jo være mening med de valg man træffer, og det handler i bund og grund om, at det skal give endnu mening for en person, at forlade bande- og rockermiljøet fremfor at blive hængende sagde TBM´s talsmand til de unge betjente, som for øvrigt nikkede anerkendende og forstående overfor det budskab.

Man kan så måske fremadrettet håbe på, at den nye generation af danske Politifolk vil være mere forstående og imødekommende over for de personer, som i fremtiden måtte have ønske om at forlade bande- og rockermiljøet - ingen tvivl om, at TBM´s talsmand på vegne af TBM Scandinavia har gjort sit for, at overbevise de nye betjente om netop det punkt til besøget i dag.







Comments

  1. Espen Brandshaug3/11/2015

    HOLDNINGSENDRING?
    Våkent og smart av Politiskolen å invitere Michael Green, talsmann for TBM Skandinavia, til møte/drøftelser ad. emnet MC & Gjeng kriminalitet. Det viser at Politiskolen ønsker å tilegne seg førstehåndskunnskap om emnet, av de som FAKTISK sitter med - og innehar - både kunnskap og erfaring fra miljøene. Definitivt et steg i riktig rettning, og et tegn på at politiet(les:Politiskolen) ønsker å ta disse tingene, og utfordringene rundt dem, på alvor i fremtiden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det är helt sant. Ett bra initiativ från polisskolan. Visar också att man inser att måste lyssna lite mer i framtiden.

      Delete

Post a Comment