Her er Sandbergs første livstegn efter ekskludering

Brian Sandbergs Facebook-profil blev lukket umiddelbart efter, han 31. marts for tredje gang blev smidt ud af en rockerklub. Denne gang Bandidos.

Gucci-rockeren er dog tilbage med livstegn igen, og denne gang sker det via et andet socialt medie - nemlig Instagram. Inden for det sidste døgn har den kendte rocker ad to omgange lagt et billede op med forskellig tekst. Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra Brian Sandberg i forbindelse med publiceringen af de to billeder.

Begge fotos er billeder er tekst. Det første med ordene: 'Comming back soon'. Vi formoder, at der et 'm' for meget og dermed betyder ordene på dansk: 'Vender snart tilbage'.




På billede nummer to står der: 'Be strong enough to let go and strong enough to wait for what you deserve'. På dansk: 'Vær stærk nok til at give slip og vær stærk nok til at vente på det, du fortjener'.





Lidt for pigeglad
Brian Sandberg blev smidt ud i såkaldt 'bad standing', hvilket svarer til en meget, meget grum skilsmisse. Han må fremover ikke have nogen form for kontakt til medlemmerne af Bandidos, og han skal slette sine tatoveringer, der har relation til klubben.

Europapræsidenten i Bandidos, Michael 'Kokken' Rosenvold, bekræftede, da Sandberg blev smidt ud, at det var, fordi han havde været lidt for pigeglad over for en ekskone til et andet medlem i klubben.
– Jeg er skuffet. Jeg havde ikke set det komme. Han kender vores regler, og det er som at køre over for kraftigt rødt lys, sagde præsidenten til Ekstra Bladet.

Smidt ud førDet er ikke første gang, jetset-rockeren bliver smidt ud af en rockerklub. I slutningen af 1990'erne blev Brian Sandberg også smidt ud af Hells Angels. Han blev dog senere taget til nåde og var derefter hovedkraften i opbygningen af støttegruppen AK81.

Under 'Den store rockersag' kom det frem, at Brian Sandberg havde forladt Hells Angels. Dog uden ondt blod med statussen 'left'. I december 2012 blev han så medlem af Bandidos, men det forhold var altså kortvarigt ind til 31. marts i år.

For nylig blev han ellers udnævnt til såkaldt Nomad (forbindelsesofficer) med tilknytning til Bandidos i Holland.

Brian Sandberg blev for alvor kendt i den brede befolkning tilbage i 2008 i forbindelse med IT Factory-skandalen. Under sagen kom det frem, at bedrageridømte Stein Bagger, som var direktør i IT Factory, havde haft Sandberg ansat som sikkerhedsvagt.

Comments