STATEMENT FRA BANDIDOS MC DENMARK

BRIAN SANDBERG & TV3

Bandidos mc Denmark har valgt at smide Brian Sandberg ud af klubben, fordi han brød en af vores helt klare regler. Den regel siger at man ikke er sammen med en brors nuværende, eller tidligere kone/kæreste. Brian har netop brudt denne regel, og erkendt det, og derfor er der kun en vej, og det er ud. Der er ikke særlig mange, der synes at det er rart at ens bedste ven, sender ubehagelige sexuelle beskeder til ens nuværende... eller x..

At Brian Sandberg er smidt ud i BS, betyder at han ikke må pleje omgang, med nogen som helst fra Bandidos mc, heller ikke de folk der har deres gang i Bandidos mc..

Bandidos mc Denmark har valgt, ikke at optræde med Brian Sandberg, i den dokusoap der idag d. 15.4.2015 starter på TV3. Grunden er, at Brian Sandberg ikke er en del af Bandidos mc mere, og at programmet fra starten skulle omhandle Brian Sandberg, og IKKE Bandidos Mc.. Brian Sandberg har tilsyneladende ikke forstået, hvad broderskab/loyalitet går ud på, til trods for at han har bevæget sig i miljøet i mange år. Man kan med rette sige ,at det har han nu bevist mere end en gang..http://ekstrabladet.dk/112/bandidos-praesident-til-sandberg-inden-tv3-program-bliv-rapport-redaktoer-eller-soeg-ind-i-swinger-klub/5523732

Comments