25 bandemedlemmer arrestert etter skyting i Malmø

To gjenger med væpnede bandemedlemmer støtte sammen i en av Malmøs bakgårder på mandag kveld. Der skjøt de to gjengene på hverandre. Men det virker som hatet er større enn treffsikkerheten til gjengene. 25 personer er arrestert og mistenkt for drapsforsøk.
25 gjengmedlemmer har blitt arrestert, mistenkt for drapsforsøk, etter to kriminelle gjenger avfyrt skudd mot hverandre i trafikk bydelen Rosengård i Malmö sent mandag kveld.
Ifølge svensk politi var først avfyrte skudd mot en fasade i en boligblokk, så flere folk som var i bakgården, hevnet.  Vinduer i to leiligheter ble truffet under skuddveksling, og det var skudd avfyrt i motsatt retning fra minst en av leilighetene i boligblokken. Et stort antall politipatruljer var raskt på stedet og arresterte henholdsvis folk i gården, i en av leilighetene og i biler på vei bort fra åstedet. Rosengård har lenge slitt med sosiale problemer, ungdomsopptøyer og gjengkriminalitet. En høy innvandrerandel – over 80 prosent har utenlandsk bakgrunn – har gjort at bydelen er blitt omtalt som en getto.
 

Comments