Vad fanden hadde denne 4 årige jenten gjort galt?



Af M. Ali - TBM Norway














Vad fanden hadde denne 4 årige jenten gjort galt? Utviklingen i disse bande miljøene som jeg har nevnt tidligere har nå skjedd. Tidligere innad i bande miljøene var det en "intern kode" "uskreven regel" om at dem som IKKE var gjengmedlemmer, tilknyttet gjeng/bande skulle IKKE skades/drepes. "Sivile" har blitt drept/skadet tidligere men jeg personlig sitter med ett inntrykk at de siste årene har toleransen for at "sivile" kan bli skadet eller drept blitt høyere innad i de kriminelle miljøene.

Nå de siste årene har den "interne koden" blitt brutt. Alle er fritt vilt. Nye gjenger/bander/ kriminelle organisasjoner etableres i de nordiske land, flere som vil ha en bit av "kaken" pga miljøene og konkurransen er blitt mere brutale, hardere, samt det er ikke til å legge skjul på "smitteeffekten" fra krigene i Irak, Syria, Afghanistan,Spania i sin tid, med bilbomber kan være en faktor, samt det at oppskriftene på hvordan lage disse jævlige bombene er lett tilgjengelige på nettet.

Samt det returneres Syria krigere,unge menn fra andre land som har fått opplæring i og har krigserfaring/kunnskap i krigføring som er attraktive for gjeng/bande miljøene. Vi i Norge bør ta det som nå foregår i vårt naboland særdeles alvorlig. Sverige har alltid vært en "målestokk" indikator, på utviklingen når det gjelder disse kriminelle miljøene, som da smitter over til Norge.

I Colombia, Mexico, USA har disse bandene, gjengene/organisasjonene, kartellene, holdt på med denne type brutalitet ovenfor sivile lenge. Der " "nede"/ borte, så dreper disse kriminelle bevisst sivile for å spre frykt samt at ingen skal tørre å tyste på dem. Samt dem dreper Journalister som skriver negative artikkeler eller i det hele tatt skriver om dem. Rene borger krigen i Mexico pga av kartellene, korrupte politimenn, politikere osv som eies av kartellene.

Grunnen til jeg nevner dette, er at denne type Kriminelle groteske handlinger ovenfor sivile, sprer seg over lande grensene. Det som fungerer, kopieres av andre. Med sivile så mener jeg de mennesker som ikke har valgt selv å være tilknyttet til en gjeng/bande, kartellvirksomhet, kriminell organisasjon.
Forferdelig utvikling, vi folket burde nå kreve at det gis midler til å settes i gang tiltak mot enda mere forebygging mot disse miljøene. Ett forebyggende tiltak er organisasjonen TBM (tidligere bande medlemmer) som trenger midler. Samt mere penger til "gjeng" prosjekter i politiet, slik det var på Erik Jensen sin tid uavhengig om han er nå siktet i en straffe sak.

For det fungerte der og da, men dem fikk ikke flere midler eller fortsette pga penger. Det var en "quick fix" løsning som fungerte, fikk satt bort mange av de sentrale aktørene i gjengene/bandene, men det var null plan for videre oppfølgning av disse personene/miljøet. Så snart resultatene var der og representanter i sentrale stillinger i politiet og politikere fikk rapportene om at "krigen mot bandene er nå vunnet" men ledelsen, politikerene valgte å ignorere de tjenestemenn som jobbet daglig innad mot disse miljøene sine anbefalinger om at, det er nå jobben egentlig starter.

Politiitet trengte flere midler samt opprettholde, følge opp disse personene, eventuelt kartlegge hvem er det nå som kommer inn på det kriminelle markedet nå som en til av de sentrale gjengene i Norge er svekket?! For det vil alltid steppe andre opp når noen andre "forsvinner" pga det er så mange penger å tjene på narkotika virksomhet.

Kunne skrevet mye mere mine venner om denne problemstillingen/utviklingen, alt fra fengsel sammensetning til anbefalinger av tiltak som jeg mener er helt nødvendig kommer på plass, pga "ikke sov i timen nå" den brutale utviklingen skjer i disse miljøene og dessverre vil flere sivile bli drept, vis ikke politikerene nå våkner opp og iverksetter tiltak som må ha en varighet på flere år fremover med forebygging av disse miljøene, stoppe rekrutteringene, etablere flere tiltak og få inn aktører som TBM inn på banen noe dem prøver å etablere seg selv, men trenger sårt midler.

La oss gjøre noe før denne utviklingen blir verre i Norge, slik den nå dessverre er blitt i Sverige.

http://www.tv2.no/a/7040122

Comments