Kaffemøde


På sin ferie i Norge tog TBM Scandinavia's talsmand Michael Green sig i dag tid til at mødes med den norske FrP Politiker Ulf Isak Leirstein, hvor de over en kop kaffe fik en snak om TBM og lidt norsk politik.

Ulf Isak Leirstein arbejder i Fremskrittspartiets Stortingsgruppe, og er en god ven af både Michael Green og TBM Scandinavia. Ulf Isak Leirstein er en stor støtte og fortaler for TBM Scandinavia´s arbejde i Norge, og følger nøje TBM Norway's arbejde.

Ulf Isak Leirstein er ikke i tvivl om, at Norge har brug for TBM's hjælp til, at hjælpe folk ud af det norske bande- og rockermiljø, og så gerne på den lange bane, at man i det norske system kunne indlede et samarbejde med TBM Scandinavia/Norway.

Derfor mente Michael Green også, at det var helt på sin plads, at Ulf Isak Leirstein fik en TBM T-Shirt, så han var godt "klædt" på til Stortingets åbning efter sommerferien.

TBM  Scandinavia´s T-Shirt kan for øvrigt kun erhverves i forbindelse med, at man foretager en donation på minimum 40 euro til foreningens arbejde i hele Scandinavien. Ønsker man at støtte TBM Scandinavia økonomisk kan dette gøres på www.tbmscandinavia.com under DONATIONER.

Ved donation på 40 euro skal man oplyse sit navn, adresse, postnummer og by og størrelse på T-Shirt man ønsker. T-Shirten vil efter registreringen af donationen blive fremsendt til den oplyste adresse, og den leveres fragtfrit.

 

Comments