Har fått to millioner av Hells Angels etter bombeangrep

<p>BOMBET: En forbipasserende kvinne i 50-årene ble drept da Bandidos-hovedkvarteret i Drammen ble jevnet med jorden av en bombe 4. juni 1997.</p>
BOMBET: En forbipasserende kvinne i 50-årene ble drept da Bandidos-hovedkvarteret i Drammen ble jevnet med jorden av en bombe 4. juni 1997.

Gjensidige fremmet et krav på 300 millioner kroner mot Hells Angels etter bombingen av Bandidos-hovedkvarteret i Drammen i 1997.

Nå har selskapet klart å drive inn de to første millionene, melder NTB.
Bombingen av klubblokalet til Bandidos førte at en tilfeldig forbipasserende kvinne ble drept, og til store materielle ødeleggelser. Sju medlemmer av Hells Angels ble dømt til strenge straffer etter angrepet.

Forsikringsselskapet Gjensidige fremmet et krav på 300 millioner kroner i erstatning. Nå har de lykkes med å kreve inn to millioner kroner.
– Pengene har kommet inn gjennom verdigjenstander som biler og båter og ble hentet inn i vår. Dette har skjedd gjennom en utleggspant, sier Bjarne Rysstad, informasjonssjef i Gjensidige til NRK.

Har du lest? Slik sprengte de Drammen
Rysstad og Gjensidige regner ikke med å få inn alle de 300 millionene, men vil fortsette å prøve.
Talsmann for Hells Angels, Rune Olsgaard, sier til NRK at han ikke kjenner til innbetalingen til Gjensidige og at hovedmennene fra bombeaksjonen for lengst er ute av klubben.

Les også: Bandidos-profil siktet for drapsplaner mot «Onkel Skrue»

Comments