Slagsmål endte i knivstikkeri: Politiet undersøger mulig banderelation

Politiet var mødt talstærkt op i forsøget på at finde gerningsmændene (Foto: Mathias Øgendal)
I bydelen Husum i København udviklede et slagsmål sig blodigt tidligt tirsdag aften. Og vagtchef i Københavns Politi vil ikke afvise, at der er tale om noget banderelateret.
- Jeg kan bekræfte, at der var tale om et slagsmål, der endte i et knivstikkeri ved Gadelandet (navnet på vejen, red.). Jeg vil ikke afvise, at der er tale om noget banderelateret, men det er nærliggende at tro,  fortæller vagtchef Henrik Brix til Ekstra Bladet.

I de efterfølgende timer har politiet ledt efter gerningsmændene i området, men kort før klokken 22.00 har politiet stadig ikke fundet noget. Derfor har de nu overladt knivstikkeriet til efterforskerne.

Ekstra Bladets mand på stedet oplyser, at politiet har været talstærkt til stede, hvor blandt andet indsatsstyrken med automat-rifler blev indsat.
- Vi tager ingen chancer i den her slags sager, så derfor har vi været massivt til stedet, siger vagtchef Henrik Brix.

Angiveligt har politiet undersøgt Sultans Kebab på Frederikssundsvej, hvor de har haft teknikere ude på området.

Derudover er boligkvarteret og den dertilhørende parkeringsplads blevet afspærret, og politiet undersøger nu en opgang i boligkvarteret.

Derudover blev boligkvarteret omkring Sultans Kebab og den dertilhørende parkeringsplads afspærret. Politiet undersøgte ligeledes en opgang i området. Det er endnu ikke bekræftet, hvem der er indblandet i knivstikkeriet.

Comments